JAHODOVÁ BUCHTA S OŘECHOVOU DROBENKOU- DIANA COMPANY & ŠÁRKA KUCHTA FOODIE - DIANA V KUCHYNI

Buchtu jsem obzvláštněna ořechovou drobenkou, která jí dodvá skvělou chuť. Pokud máte rádi vláčné buchty, tak tahle vám určitě zachutná.

 

BUDETE POTŘEBOVAT:

NA TĚSTO:

NA DROBENKU:

 

POSTUP:

  1. Vejce umixujeme společně s kokosovým cukrem do hladké pěny. Poté přidáme ricottu, mléko a olej. Promícháme.
  2. Suché suroviny společně smícháme a přidáme k tekuté směsi. Umícháme hladké těsto.
  3. Na drobenku si umixujeme naší směs ořechů na mouku. Použít můžete ořechy, které máte rádi. Já zvolila mix mandlí a vlašáků. K namletým ořechům přidáme vločky, nejlépe jemné, kokosový cukr a máslo, které je lepší mít vyndané z lednice předem, aby bylo měkké. Konečky prstů vytvoříme drobenku. Máslo by se mělo spojit se sypkými surovinami.
  4. Připravíme si pekáč, který vymažeme olejem a posypeme trochou mouky. Těsto vlijeme do pekáče.
  5. Jahody nakrájíme na menší kousky a nasypeme je rovnoměrně na celé těsto. Nakonec buchtu zasypeme drobenkou.
  6. Pečeme v troubě na 175 stupňů cca 40-45 minut. Drobenka by se neměla spálit.
  7. Po vyndání z trouby necháme vychladnout a poté můžeme podávat.

 

 

Recept by sarkakuchtafoodie.cz

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company