JAHODOVÁ BUCHTA S OŘECHOVOU DROBENKOU- DIANA COMPANY & ŠÁRKA KUCHTA FOODIE - DIANA V KUCHYNI

Buchtu jsem obzvláštněna ořechovou drobenkou, která jí dodvá skvělou chuť. Pokud máte rádi vláčné buchty, tak tahle vám určitě zachutná.

 

BUDETE POTŘEBOVAT:

NA TĚSTO:

NA DROBENKU:

 

POSTUP:

  1. Vejce umixujeme společně s kokosovým cukrem do hladké pěny. Poté přidáme ricottu, mléko a olej. Promícháme.
  2. Suché suroviny společně smícháme a přidáme k tekuté směsi. Umícháme hladké těsto.
  3. Na drobenku si umixujeme naší směs ořechů na mouku. Použít můžete ořechy, které máte rádi. Já zvolila mix mandlí a vlašáků. K namletým ořechům přidáme vločky, nejlépe jemné, kokosový cukr a máslo, které je lepší mít vyndané z lednice předem, aby bylo měkké. Konečky prstů vytvoříme drobenku. Máslo by se mělo spojit se sypkými surovinami.
  4. Připravíme si pekáč, který vymažeme olejem a posypeme trochou mouky. Těsto vlijeme do pekáče.
  5. Jahody nakrájíme na menší kousky a nasypeme je rovnoměrně na celé těsto. Nakonec buchtu zasypeme drobenkou.
  6. Pečeme v troubě na 175 stupňů cca 40-45 minut. Drobenka by se neměla spálit.
  7. Po vyndání z trouby necháme vychladnout a poté můžeme podávat.

 

 

Recept by sarkakuchtafoodie.cz

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení