Mouka z loupaných mandlí x-fine 200g
Kód: 3-MLMX-20/200Detailní popis produktu
Mouka z loupaných mandlí x-fine 200 g
Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů. Mandle jsou nejen velmi dobré, ale i zdravé. Obsahují velké množství hořčíku, díky kterému mandle prospívají vlasům, nehtům, zubům a pokožce. Zvyšují imunitu organismu a zlepšují činnost srdce. Mandlová mouka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí je především určena na pečení makronek. Dále ji využijete na zjemnění korpusů, lineckých těst, ale také do palačinek nebo chleba. Je vhodná pro pečení veganských a bezlepkových sušenek či moučníků. Lze ji konzumovat bez tepelné úpravy, tudíž ji lze použit i do nepečených dezertů. Mandle jsou nejen velmi dobré, ale i zdravé. Obsahují velké množství hořčíku, díky kterému mandle prospívají vlasům, nehtům, zubům a pokožce. Zvyšují imunitu organismu a zlepšují činnost srdce.
- Administrativní řazení: sladké mandle - jádra mletá.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné a sezamová semena a výrobky z nich.
- Složení: mandlová jádra mletá 100 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2423 kJ/603 kcal |
Bílkoviny | 21 g |
Tuky | 54 g |
Nasycené mastné kyseliny | 4,59 g |
Sacharidy | 10 g |
Z toho cukry | 4,7 g |
Vláknina | 12 g |
Sůl | 0,002 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Země původu: | USA |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.