PISTÁCIOVÉ REESE´S- DIANA COMPANY & KRISTY.FOOD - DIANA V KUCHYNI

Domácí pistáciové Reese's. 


Budete potřebovat:
- 150 g hořké Barry Callebaut čokolády
- 2 lžíce pistáciového másla
- 2 lžíce agávového sirupu nebo medu 
- 1,5 lžičky kokosového oleje
- 2 lžíce mléka 
- hrst pistácií na posypání
- malé papírové košíčky cca 12 ks

Postup:
1) Papírové košíčky rozložíme na talíř.
2) Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a kokosový olej.
3) Do každého košíčku přidejte dvě lžičky čokolády. Chvíli počkejte, až čokoláda trochu ztuhne.
4) Mezitím připravte náplň.
5) Smíchejte máslo a agáve.
6) Postupně za stálého míchání přidávejte mléko.
7) Na čokoládovou vrstvu přidejte lžičku másla. Po pistáciové náplni naplňte lžící čokolády.
8) Ozdobte nasekanými pistáciemi a dejte na několik hodin do lednice.
*Pozor na kokosový olej. Nenechávejte ho venku příliš dlouho. Ideálně v chladu.
10) Dobrou chuť. 
.

Recept by @kristy.food 

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company