Domácí pistáciové Reese's.
Budete potřebovat:
- 150 g hořké Barry Callebaut čokolády
- 2 lžíce pistáciového másla
- 2 lžíce agávového sirupu nebo medu
- 1,5 lžičky kokosového oleje
- 2 lžíce mléka
- hrst pistácií na posypání
- malé papírové košíčky cca 12 ks
Postup:
1) Papírové košíčky rozložíme na talíř.
2) Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a kokosový olej.
3) Do každého košíčku přidejte dvě lžičky čokolády. Chvíli počkejte, až čokoláda trochu ztuhne.
4) Mezitím připravte náplň.
5) Smíchejte máslo a agáve.
6) Postupně za stálého míchání přidávejte mléko.
7) Na čokoládovou vrstvu přidejte lžičku másla. Po pistáciové náplni naplňte lžící čokolády.
8) Ozdobte nasekanými pistáciemi a dejte na několik hodin do lednice.
*Pozor na kokosový olej. Nenechávejte ho venku příliš dlouho. Ideálně v chladu.
10) Dobrou chuť.
.
Recept by @kristy.food
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!
TEAM Diana Company