Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 hořká 70,5% 400g

Kód: 4-CCEH-400
177 Kč 158 Kč bez DPH 44 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Hořká čokoláda od Barry Callebaut ve formě čokopeciček má intenzivně kakaovou hořkou a praženou chuť s ovocnými tóny. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda 70-30-38 hořká 70,5% 400g

Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?

Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.

Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
  • Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2259/540
Bílkoviny (g)8,8
Tuky (g)38,9
Z toho nasycené mastné k. (g)23,3
Sacharidy (g)30,8
Z toho cukry (g)26,3
Vláknina (g)14
Sůl (g)-

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.4 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie
VO násobek: 5
Hmotnost: 400 g
5
11x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 27.12.2023
+ Výborná chuť
+ Popis odpovídá vlastnostem produktu

5
Avatar autora | 20.12.2023
+ Pěkně baleno a na obalu je i dostatek informací o produktu.

Kupováno jako dárek na Vánoce. Tzn. Nekupuji pro sebe, ale je prý výborné, tak jsem musel objednat znovu i letos. :) Na druhou stranu nemohu porovnávat s jinými obdobnými produkty. V každém případě mohu tento produkt rozhodně doporučit.
5
MG Avatar autora | 19.9.2023
Výborná čokoláda.
5
Avatar autora | 24.8.2023
Výborný
5
JZ Avatar autora | 1.6.2023
Výborný, bezva chuť
5
Avatar autora | 20.4.2023
+ Použito do krému, na polevy - výborná čokoláda.

5
AC Avatar autora | 25.11.2022
Kvalitní čokoláda pro tvorbu pralinek i polev
5
JT Avatar autora | 24.9.2022
opravdu výborná čokoláda na cukroví
5
L Avatar autora | 1.9.2021
Naprosto luxusní čokoláda! Cvočky jsou sice velké ale nevadí, chuť je výborná. Doporučuji!
5
JJ Avatar autora | 14.5.2021
Luxusní čokoláda, právem označena jako jedna z nejlepších.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.