Mandle v jogurtové polevě 100g
Kód: 3-MAJ-20/100Související produkty
Detailní popis produktu
Mandle v jogurtové polevě 100 g
Jogurt a mandle? Skvělá kombinace. Mandloň patří mezi stromy vynikající svým bohatým květenstvím, které plodí peckovice se zeleným chlupatým povrchem. Uvnitř peckovic najdeme zploštělé semeno s dírkovaným povrchem, které skrývá oblíbená jádra mandlí. Mandle jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na proteiny, vitamin B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese. Neváhejte a chutnejte tyto jogurtky s mandlemi.
- Administrativní řazení: nečokoládové cukrovinky - nečokoládové dražé.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
- Složení: jogurtová poleva 68 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, jogurtový pudr z mléka 3 %, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), mandle 32 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2384 kJ/573 kcal |
Bílkoviny | 9,8 g |
Tuky | 37,8 g |
Nasycené mastné kyseliny | 13,6 g |
Sacharidy | 46,3 g |
Z toho cukry | 43,1 g |
Vláknina | 3,8 g |
Sůl | 0,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Složení: | Bez lepku |
Země původu: | Velká Británie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.