Kešu v karobové polevě 1kg
Kód: 7-KVKP-1Související produkty
Detailní popis produktu
Kešu v karobové polevě 1 kg
Strom původem z Jižní Ameriky se postupně rozšířil do Afriky a jižní Asie (Vietnam, Indie). Z kešu oříšků se též vyrábí jedinečný olej, který není u nás k sehnání. Kešu ořechy jsou výborným zdrojem bílkovin. Kešu ořechy jsou oblíbené u příznivců zdravé výživy pro svůj obsah blahodárných látek. Těmi nejvýraznějšími jsou nenasycené mastné kyseliny, které snižují hladinu cholesterolu v krvi, další minerály (železo, zinek) a vitamíny A, B1 a E. Kešu oříšky také posilují nervovou soustavu – snižují podrážděnost, deprese, nervozitu, podporují regeneraci a snižují únavu, díky vysokému obsahu hořčíku podporují správnou činnost svalů a nervů, pomáhají při špatném trávení, snižují bušení srdce či arytmii, zlepšují ostrost zraku, podporují tvorbu spermií, uvolňují svaly při dlouhodobém zatížení, zlepšují paměť a myšlení. Kešu v kombinaci s karobem? Karobová poleva je zdravější alternativa k té čokoládové. Pokud tedy rádi mlsáte a zárověň jste příznivci zdravého životního stylu, neváhejte a vyzkoušejte tyto karobky s kešu ořechy.
- Administrativní řazení: nečokoládové cukrovinky - nečokoládové dražé.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
- Složení: jogurtová poleva 67 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, rýžová mouka, jogurtový pudr z mléka 3 %, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904), kešu 33 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 2368 kJ/568 kcal |
Bílkoviny | 8,4 g |
Tuky | 36,3 g |
Nasycené mastné kyseliny | 15,7 g |
Sacharidy | 54,4 g |
Z toho cukry | 45,1 g |
Vláknina | 1 g |
Sůl | 0,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Složení: | Bez lepku |
Země původu: | Velká Británie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.