Jahody v polevě z hořké čokolády 1kg

Kód: 7-JHC-1
Značka: Diana Company
283,20 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.8.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jahody v polevě z hořké čokolády 1 kg

Již člověk z doby kamenné jedl planě rostoucí jahody - Vy nemusíte! Nabízíme jahody, které jsou velkým přínosem pro Vaše zdraví. Jahody jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E a minerálních látek, zejména bóru, draslíku, fluoru, fosforu, hořčíku, kobaltu, síry a vápníku. Obsah vitaminu C v jahodách je téměř srovnatelný s obsahem v citrusových plodech. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant. Nejvíce vděčíme jahodám za obsah železa, které podporuje přísun kyslíku do krve a stará se mimo jiné i o vytvoření dostatečného množství obranných buněk, které cíleně napadají možné vetřelce ve formě cizích těles, bakterií a virů, a napomáhají je zneškodnit.

  • Administrativní řazení: jahody v polevě z hořké čokolády.
  • Alergeny: produkt obsahuje mléko (laktóza), obiloviny obsahující lepek a může obsahovat skořápkové plody a výrobky z nich a jádra podzemnice olejné.
  • Složení: poleva z hořké čokolády 65 % (cukr, kakaová hmota, pšeničná mouka, rýžová mouka, rostlinný tuk palmový, kakaové máslo, syrovátka z mléka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, obsah kakaa v sušině min. 35 %), jahody 35 % (oxid siřičitý a siřičitany E220 0,01%).
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %. Nasycené mastné kyseliny 
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1461 kJ/350 kcal
Bílkoviny 2,9 g
Tuky 19,7 g
Nasycené mastné kyseliny  12 g
Sacharidy 39 g
Z toho cukry 37,7 g
Vláknina 2,4 g
Sůl 0,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky
Hmotnost: 1 kg
Země původu: Velká Británie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: