Dr. Oetker Red Velvet dort 385g

Kód: 4-RVD-4/385
82 Kč 21,30 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
21.10.2021
Red Velvet dort

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Red Velvet dort 385g

Světová specialita.Dopřejte si opravdu něco výjimečného! Red Velvet dort, v překladu „Červený samet“, pochází údajně z New Yorku, z hotelu Waldorf-Astoria.Nechte se i Vy okouzlit jedinečnou červenohnědou barvou korpusu, která krásně kontrastuje s bílým krémem a vyzkoušejte další z našich světových specialit.Krém na dort si můžete připravit v několika zajímavých kombinacích a výsledná delikátní chuť bude pokaždé trochu jiná. Připravte si rafinovaně sladkokyselý krém se zakysanou smetanou, pikantní s čerstvým smetanovým sýrem a nebo sladký se smetanou ke šlehání či mascarpone.Příprava je jednoduchá a výsledek je efektní. Stojí za to ho vyzkoušet!Balení obsahuje dva sáčky: směs na korpus a směs na krém.Pečeme vždy s láskou.

  • Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek, vejce, mléko a může obsahovat vlčí bob
  • Složení: cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, PŠENIČNÝ ŠKROB, zpěňovač (glukózový sirup, kokosový olej, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA), emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, modifikovaný kukuřičný škrob, kypřicí látky (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogedifosforečnan sodný), sušený VAJEČNÝ BÍLEK, 0,9% barvivo (oxidy a hydroxidy železa), aroma, extrakt z vanilky Bourbon.
  • Návod na použití: Balení obsahuje: 300 g směsi na korpus, 85 g směsi na krém K tomu přidáte: na korpus: 3 vejce, 100 - 125 ml vychlazené smetany ke šlehání na krém: 100 - 125 ml vychlazené smetany ke šlehání, 180 - 200 g zakysané smetany (obsah tuku 15 - 18 %) 1. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy, přidáme vejce a odměřené množství smetany ke šlehání. Směs vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na středním stupni dohladka (3 minuty). Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a vložíme do předehřáté trouby. Pečeme podle tabulky. 2. Příprava krému Obsah sáčku se směsí na krém vsypeme do mísy, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání, zakysanou smetanu (nebo jinou přísadu podle Tipu) a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni vyšleháme dohladka (3 minuty). 3. Dokončení dortu Upečený korpus uvolníme z formy a necháme vychladnout. Poté jej podélně jednou, nebo dvakrát rozřízneme . Opatrně seřízneme vršek korpusu tak, abychom ho zarovnali. Odříznutý vršek korpusu vložíme do misky, rozdrobíme ho a odložíme ho na pozdější ozdobení dortu. Dort krémem naplníme a potřeme dle vlastní fantazie. Vršek dortu ozdobíme rozdrobeným korpusem a uložíme do chladničky. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Eektrická trouba 160° C 30 - 35 min. Horkovzdušná trouba 140°C 30 - 35 min. Plynová trouba střední stupeň 30 - 35 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1269/303
Bílkoviny (g) 5,2
Tuky (g) 15
Z toho nasycené mastné k. (g) 9,7
Sacharidy (g) 37
Z toho cukry (g) 24
Sůl (g) 0,45

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a strouhanky
Hmotnost: 0.433 kg
Země původu: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: