Dr. Oetker Poleva mléčná 100g

Kód: 4-PM-17/100
27 Kč 27 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
21.10.2021
Poleva mléčná

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Poleva mléčná 100g

Nechte se inspirovat! Nechte si chutnat!Polevu připravíte ponořením sáčku do vody přivedené do varu a asi 6 minut necháte polevu rozpustit, odstřihnete růžek a už můžete zdobit - polévat dorty, bábovky nebo si zahrát na profesionály a na pergamenový (pečící) papír kreslit rozehřátou polevou různé tvary (např. znamení zvěrokruhu, houslový klíč apod.), které po zaschnutí sloupnete a ozdobíte jimi dort.Polevy Dr. Oetker jsou nejvyšší kvality a jsou krásně lesklé. Čokoládové polevy se hodí na dorty, zákusky, perník, bábovku, drobné cukroví, ovocné poháry, dezerty, máčení ovoce apod.

  • Alergeny: produkt obsahuje mléko a může obsahovat skořápkové plody
  • Složení: palmový olej, cukr, 5,0% kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, 4,0% sušené plnotučné MLÉKO, sušený SMETANOVÝ PRÁŠEK, 3,5% sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO, emulgátor (slunečnicový lecitin).
  • Návod na použití: 1. Vodu přivedeme do varu, ponoříme do ní sáček asi na 6 minut a necháme polevu rozpustit (případné kousky rozemneme mezi prsty po vyjmutí z vody). 2. Po rozehřátí odstřihneme růžek sáčku. 3. Tekutou polevou poléváme moučník. Polevu můžeme také na plochu rozetřít nožem. Poleva vystačí na pokrytí dortu o průměru 26 cm. Hotový moučník necháme ztuhnout při pokojové teplotě. Nespotřebovanou polevu po vychladnutí uskladníme v chladničce a spotřebujeme do jednoho týdne. Dobu ohřívání zkrátíme podle množství zbylé polevy.
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (LÍSKOVÉ OŘECHY).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2572/619
Bílkoviny (g) 4,2
Tuky (g) 46
Z toho nasycené mastné k. (g) 37
Sacharidy (g) 46
Z toho cukry (g) 45
Sůl (g) 0,15

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 0.11 kg
Země původu: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: