Dr. Oetker Panna Cotta s vanilkou 50g

Kód: 4-PC-20/50
34 Kč 30 Kč bez DPH 68 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Panna Cotta s vanilkou

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Panna Cotta s vanilkou 50g

Dopřejte sobě, své rodině a přátelům mimořádný chuťový zážitek.Vychutnejte si lahodný jemný smetanový dezert s pravou vanilkou podle italské receptury.Originální receptura, prvotřídní kvalita surovin a jednoduchá příprava vás přesvědčí o jedinečnosti této dezertní speciality.Výrobek s vysokým obsahem smetanového prášku a extraktu z vanilkového lusku.Jednoduchá příprava z 250 ml mléka a 250 g smetany ke šlehání, vaří se jako klasický puding. Lze snadno vyklopit a servírovat podle italského originálu.Vychutnejte si lahodnou plnou chuť smetanového dezertu! Prémiová kvalita od Dr. Oetker.

  • Alergeny: produkt obsahuje mléko a může obsahovat skořápkové plody
  • Složení: cukr, kukuřičný škrob, 12% SMETANOVÝ prášek (80% SMETANA, sušené odtučněné MLÉKO, stabilizátor (difosforečnany)), zahušťovadlo (karagenan), extrakt z vanilky Bourbon, jedlá želatina, jedlá sůl, 0,1% extrahovaný mletý vanilkový lusk, Může obsahovat stopy (SKOŘÁPKOVÉ PLODY)
  • Návod na použití: 1. Obsah sáčku dobře rozmícháme asi v 150 ml mléka. Smetanu a zbylé množství mléka přivedeme do varu a vmícháme připravenou směs. 2. Za stálého míchání vaříme asi 1 minutu.3. Hotový dezert nalijeme do misek nebo šálků vypláchnutých studenou vodou. Po vychladnutí uložíme na 2 hodiny do chladničky a necháme ztuhnout.4. Nožem opatrně uvolníme okraje dezertu a Panna Cottu vyklopíme na dezertní talíř.
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)794/191
Bílkoviny (g)2,7
Tuky (g)15
Z toho nasycené mastné k. (g)9,8
Sacharidy (g)11
Z toho cukry (g)8,5
Vláknina (g)-
Sůl (g)0,12

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudinky
Hmotnost: 0.053 kg
Země původu: Slovensko
VO násobek: 5
Hmotnost: 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: