Dr. Oetker Kypřící prášek do perníku 20g

Kód: 4-KPDP-60/20
11 Kč 10 Kč bez DPH 55 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Kypřící prášek do perníku

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Kypřící prášek do perníku 20g

Kypřicí prášek do perníku Dr. Oetker Váš perník krásně nakypří a dodá mu nezaměnitelnou vůni a chuť. Svou vůní přivábí celou rodinu ke stolu. V jednom balíčku tak naleznete pečlivě vyvážené složení kypřicí látky a směsi koření pro Váš lahodný perník.Kypřicí prášek na 1/2 kg mouky.

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, obiloviny obsahující lepek, vlčí bob
  • Složení: kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogedifosforečnan sodný), koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, fenykl), kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK). kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný, dihydrogedifosforečnan sodný), koření (skořice, anýz, hřebíček, koriandr, fenykl), kukuřičný škrob. Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
  • Návod na použití: Originální recept na oblíbený a tradiční perník na zadní straně obalu: Do větší misky nasypeme 400 g polohrubé mouky, 250 g cukru krupice, 250 ml mléka, 1 vejce, 100 ml (10 PL) oleje, plnou lžíci kakaa a balíček Kypřicího prášku do perníku Dr. Oetker. Vše šleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou 3 minuty.Těsto vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 35 minut při teplotě 180°C.
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)495/119
Bílkoviny (g)2,2
Tuky (g)1,3
Z toho nasycené mastné k. (g)0,2
Sacharidy (g)16
Z toho cukry (g)0,8
Vláknina (g)-
Sůl (g)33,6

Doplňkové parametry

Kategorie: Kypřící prášky, kvásky a droždí
Hmotnost: 0.021 kg
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 20 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: