Basmati rýže Kaalar 1kg

Kód: 4-BRK-20/1
79 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
3.8.2021

KAALAR - Rýže Basmati, extra dlouhá

Detailní informace

Detailní popis produktu

Basmati rýže Kaalar 1kg

Kaalar je známá oblast v Pandžábu. Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí. Má ideální teplotu, vlhkost a jedinečné kombinace teplých krátkých dnů a chladných dlouhých nocí během vývojové fáze obilovin (září a začátkem října) pro výrobu nejlepší kvality rýže basmati. Kaalar a Pandžáb jsou podporovány největším zavlažovacím systémem na světě, který zajišťuje vodu v horkém létě. Tato vynikající kvalita basmati nemůže být pěstována kdekoli jinde na světě. Rýže Basmati má nižší glykemický index, tzn. méně kalorií, než běžné druhy rýže a je přirozeně bezlepková , lehce stravitelná, ze všech rýží obsahuje nejmenší množství škrobů.Je loupaná.Neloupaná má sice více energie ale pro některé kosnstituční typy lidí , nebo při poruchách trávení by mohla být hůře stravitelná Díky tomu je vyhledávanou potravinou u zastánců zdravé výživy, sportovců a nedílnou součástí redukce váhy a diet.

Složení: Basmati rýže 100%.

Návod na použití: 1 šálek rýže nejdříve propláchněte studenou vodou a namočte na 90 - 120 minut do vlažné vody. Rýži vsypte do vařící vody a vařte doku rýže neabsorbuje vodu. Poté můžeme rýži odstavit a nechat odstát 10-15 minut - poté servírujeme.

Skladování: Skladujte na suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.

Alergeny: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota  1490 kJ/ 356 kcal
Bílkoviny  9 g
Tuky  1 g
Sacharidy  77 g
Vláknina  2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Obiloviny
Hmotnost: 1 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Pákistán

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: