Barry Callebaut Čokoláda bílá Velvet 32% 2,5kg

Kód: 4-BCCBV-8/2500
804 Kč 322 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
2.11.2021
Bílá čokoláda Velvet od Barry Callebaut v peckách má intenzivní mléčnou, bohatě krémovou a zároveň středně sladkou chuť. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek. Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda bílá Velvet 32% 2,5kg

Nechte se ohromit dotykem čerstvého mléka.

Tato čokoláda je nejhedvábnější, nejsmetanovější bílá čokoláda v řadě Callebaut. Vychutnejte si její bohatý pocit v ústech, který nikdy neztěžkne.

A zkombinujte tuto čokoládu se čímkoliv – od exotických koření jako je šafrán až po širokou škálu ovocných plodů.

Pro svou střední tekutost se hodí téměř na každé použití, jako například k tvarování, polévání, dochucování, potahování čokoládou atd. Pro vždy dokonalé výsledky.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: mléko, sója.

  • Alergeny: produkt obsahuje sojové boby, mléko
  • Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
  • Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
  • Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 2465/589
Bílkoviny (g) 6,1
Tuky (g) 40
Z toho nasycené mastné k. (g) 24,1
Mononasyc. mastné kyseliny (g) 12,7
Polynenasyc. mastné kyseliny (g) 1,2
Trans mastné kyseliny (g) 0,4
Sacharidy (g) 51
Z toho cukry (g) 50,8
Sůl (g) 0,22
Vápník (mg) 213,3
Železo (mg) 0,24
Fosfor (mg) 181,1
Selen (µg) 3,36
Hořčík (mg) 19,8
Draslík (mg) 311,2
Cholesterol (mg) 23,4

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády a kakaa na vaření
Hmotnost: 2.5 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie

MAKRONKY - DIANA COMPANY & MÍŠA LANDOVÁ - DIANA V KUCHYNI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
7x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
HM Avatar autora | 23.9.2021
Výborná čokoláda,výborná kvalita.
5
DB Avatar autora | 24.8.2021
100% spokojenost
5
MH Avatar autora | 3.8.2021
Ano
5
MN Avatar autora | 4.7.2021
Skvělá *****
5
MC Avatar autora | 22.6.2021
100%
5
HH Avatar autora | 15.6.2021
100%
5
DB Avatar autora | 11.6.2021
Nejlepsi cokolada do ganache

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.