Barry Callebaut Čokoláda bílá Velvet 32% 2,5kg

Kód: 4-BCCBV-8/2500
804 Kč 321,60 Kč / 1 kg
Skladem
Můžeme doručit do:
3.8.2021

Bílá čokoláda Velvet od Barry Callebaut v peckách má intenzivní mléčnou, bohatě krémovou a zároveň středně sladkou chuť. Výborně ochutí pěny, krémy, glazury či ganache a díky dokonale vyvážené chuti ji můžeme kombinovat se širokou škálou přísad. Čokoládové pecky jsou také vhodné na dekorativní zdobení a na výrobu zmrzlin či pralinek.

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle než 100 let. Čokoláda je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci, přičemž na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barry Callebaut Čokoláda bílá Velvet 32% 2,5kg

Nechte se ohromit dotykem čerstvého mléka.
Tato čokoláda je nejhedvábnější, nejsmetanovější bílá čokoláda v řadě Callebaut. Vychutnejte si její bohatý pocit v ústech, který nikdy neztěžkne.
A zkombinujte tuto čokoládu se čímkoliv – od exotických koření jako je šafrán až po širokou škálu ovocných plodů.
Pro svou střední tekutost se hodí téměř na každé použití, jako například k tvarování, polévání, dochucování, potahování čokoládou atd. Pro vždy dokonalé výsledky.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: mléko, sója. 

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota  2465 kJ/ 589 kcal
Bílkoviny  6,1 g
Tuky  40 g
Z toho nasycené mastné kyseliny   24,1 g
Mononenasycené mastné kyseliny  12,7 g
Polynenasycené mastné kyseliny  1,2 g
Trans mastné kyseliny  0,4 g
Sacharidy  51 g
Z toho cukry  50,8 g
Sůl  0,22 g
Vápník  213,3 mg
Železo  0,24 mg
Fosfor  181,1 mg
Selen  3,36 μg
Hořčík  19,8 mg
Draslík  311,2 mg
Cholesterol  23,4 mg

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády na vaření
Hmotnost: 2.5 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Belgie

MAKRONKY - DIANA COMPANY & MÍŠA LANDOVÁ - DIANA V KUCHYNI

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MN Avatar autora | 4.7.2021
Skvělá *****
5
MC Avatar autora | 22.6.2021
100%
5
HH Avatar autora | 15.6.2021
100%
5
DB Avatar autora | 11.6.2021
Nejlepsi cokolada do ganache

Na začátku celého příběhu této čokolády stojí nejkvalitnější kakaové boby. Čokoláda Callebaut se vytváří v jedné z belgických nejstarších pražíren. Je vyrobena z nejlepších, udržitelných kakaových bobů. Vaše chuťové pohárky budou rozmazlovány chutí jedné z nejkvalitnějších čokolád. Za každým balíčkem, který koupíte, investuje společnost část výdělku do udržitelného pěstování. V nabídce naleznete spoustu druhů čokolády, od mléčné, přes ruby až po hořkou. Teď už si stačí jen vybrat.