GELATO Z VLAŠKÝCH OŘECHŮ- DIANA COMPANY & ĽUDMILA ABRHÁM

RECEPT NA GELATO Z VLAŠKÝCH OŘECHŮ
 
BUDETE POTŘEBOVAT: 
 
  • Mléko plnotučné (660g)
  • Smetana min 33% (90g)
  • Cukr (180 g) 
  • Dextróza-hroznový cukr (25g) (nemusí být, dá se nahradit cukrem, ale pomáhá udržet strukturu, když chcete zmrzlinu uchovat déle v mrazáku)
  • Vláknina (jakákoli)  (20g)
  • Sušené mléko (35g)
  • Pasta z vlašských jader (70-100g) podle chutě
  • Ořechy na posyp podle chutě 
POSTUP: 
 
1. Smíchejte tekuté ingredience
2. Smíchejte v misce všechny suché ingredience
3. Tyčovým mixérem mícháme tekuté ingredience a přisypáváme suché. Pořádně rozmixujeme
4. Nakonec přimixujeme ořechovou pastu
5. Zahřejeme na min 65 stupňů C
6. Nalejeme do připraveného zmrzlinovače
7. Ozdobíme hotovou zmrzlinu ořechama
 
 
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ
 
TEAM Diana Company