Mandle v polevě z mléčné čokolády 500g
Kód: 33-MMC-20/500Detailní popis produktu
Mandle v polevě z mléčné čokolády 500 g
Pokud patříte mezi příznivce sladších typů polev, tak zajisté neodoláte mandlím v mléčné čokoládě. Vynikající mléčná čokoláda se bude pomalu rozpouštět na Vašem jazyku a uspokojí Vaše chuťové pohárky. Skvělá chuť ale není to jediné, co Vás potěší. Mandle jsou značně výživné a rychle působí jako zdroj energie především díky vysokému obsahu bílkovin a rostlinných tuků. Jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku. Jsou také bohaté na proteiny, vitamín B1, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí a osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese.
- Administrativní řazení: čokoládové cukrovinky - čokoládové dražé.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
- Složení: poleva z mléčné čokolády 65 % (cukr, sušené mléko, kakaové máslo, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, obsah kakaa v sušině min.20 %), mandle 35 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 20 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 2359 kJ/566 kcal |
Bílkoviny | 11,6 g |
Tuky | 34,4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 13,4 g |
Sacharidy | 46 g |
Z toho cukry | 39,5 g |
Vláknina | 4,8 g |
Sůl | 0,2 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: | Bez lepku |
Země původu: | Velká Británie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.