Višně lyofilizované 55g
Kód: 3-VPL-10/55Související produkty
Detailní popis produktu
Višně lyofilizované 55 g
Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku, přesto si zachovává veškeré živiny a vitamíny, stejně tak i višně, naopak jsou více sladké, křupavé a zajišťují dlouhodobou trvanlivost produktu. Višně jsou zdrojem minerálů, především jodu, který je vhodný pro problémy se štítnou žlázou, dále také železa, hořčíku a draslíku. Pomáhají s léčbou cukrovky, obsažené barvivo podporuje tvorbu inzulínu. Jako málo která potravina pomáhá s nespavostí, díky melatoninu, který usnadňuje usínání. Využijete je do různých výborných pokrmů, višňové omáčky, marmelády, šťávy a sladké koláče. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku, přesto si zachovává veškeré živiny a vitamíny, stejně tak i višně, naopak jsou více sladké, křupavé a zajišťují dlouhodobou trvanlivost produktu. Višně jsou zdrojem minerálů, především jodu, který je vhodný pro problémy se štítnou žlázou, dále také železa, hořčíku a draslíku. Pomáhají s léčbou cukrovky, obsažené barvivo podporuje tvorbu inzulínu. Jako málokterá potravina pomáhá s nespavostí, díky melatoninu, který usnadňuje usínání. Využijete je do různých výborných pokrmů, višňové omáčky a do marmelád.
- Administrativní řazení: sušené ovoce - jednodruhové.
- Alergeny: bez alergenů.
- Složení: višně 100 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 65 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 1509 kJ/356 kcal |
Bílkoviny | 6,2 g |
Tuky | 0,4 g |
Nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 75 g |
Z toho cukry | 66,8 g |
Vláknina | 13,7 g |
Sůl | 0,003 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené ovoce, ořechy a semínka |
---|---|
Hmotnost: | 0.055 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Země původu: | Polsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.