Višně lyofilizované 55g

Kód: 3-VPL-10
Značka: Diana Company
64,70 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
17.7.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Višně lyofilizované 55 g

Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku, přesto si zachovává veškeré živiny a vitamíny, stejně tak i višně, naopak jsou více sladké, křupavé a zajišťují dlouhodobou trvanlivost produktu. Višně jsou zdrojem minerálů, především jodu, který je vhodný pro problémy se štítnou žlázou, dále také železa, hořčíku a draslíku. Pomáhají s léčbou cukrovky, obsažené barvivo podporuje tvorbu inzulínu. Jako málo která potravina pomáhá s nespavostí, díky melatoninu, který usnadňuje usínání. Využijete je do různých výborných pokrmů, višňové omáčky, marmelády, šťávy a sladké koláče. Ovoce je sušeno hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku, přesto si zachovává veškeré živiny a vitamíny, stejně tak i višně, naopak jsou více sladké, křupavé a zajišťují dlouhodobou trvanlivost produktu. Višně jsou zdrojem minerálů, především jodu, který je vhodný pro problémy se štítnou žlázou, dále také železa, hořčíku a draslíku. Pomáhají s léčbou cukrovky, obsažené barvivo podporuje tvorbu inzulínu. Jako málokterá potravina pomáhá s nespavostí, díky melatoninu, který usnadňuje usínání. Využijete je do různých výborných pokrmů, višňové omáčky a do marmelád.

  • Administrativní řazení: sušené ovoce - jednodruhové. 
  • Alergeny: bez alergenů.
  • Složení: višně 100 %.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1509 kJ/356 kcal
Bílkoviny 6,2 g
Tuky 0,4 g
Nasycené mastné kyseliny  0,1 g
Sacharidy 75 g
Z toho cukry 66,8 g
Vláknina 13,7 g
Sůl 0,003 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené ovoce, ořechy a semínka
Hmotnost: 0.055 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Polsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: