Mouka z kokosu BIO 200g
Kód: 3-MZK-20/200Detailní popis produktu
Mouka z kokosu BIO 200 g
Kokosová mouka je zdravá alternativa k jiným moukám, vhodná při bezlepkové dietě či pro vegany a vegetariány. Připravuje se z kokosové dužiny, jeji jemná chuť je vhodná do různých pokrmů sladkých nebo slaných. Neobsahuje nic jiného než 100 % mletý kokosový ořech. V kokosové mouce je obsaženo velké množství vlákniny a železa, železo přispívá ke správné tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Snižuje vyčerpání a únavu. Kokosová mouka je zdravá alternativa k jiným moukám, vhodná při bezlepkové dietě či pro vegany a vegetariány. Připravuje se z kokosových ořechů, které jsou pěstovány tradičním ekologickým způsobem, což zvyšuje jejich přínosné účinky. Ekologické pěstování získává hodnotné potraviny a současně chrání životní prostředí a snaží se šetření přírodních zdrojů a ochranu zdraví člověka. Při pěstování nejsou používány herbicidy, chemické pesticidy ani antibiotika a rostliny nejsou nijak geneticky modifikované. Jemná chuť této mouky je vhodná do různých pokrmů sladkých nebo slaných. Neobsahuje nic jiného než 100 % mletý kokosový ořech. V kokosové mouce je obsaženo velké množství vlákniny a železa, železo přispívá ke správné tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Snižuje vyčerpání a únavu.
- Administrativní řazení: kokosové ořechy - jádra mletá.
- Alergeny: bez alergenů.
- Složení: kokos 100 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: | |
Energetická hodnota | 1392,2 kJ/332,6 kcal |
Bílkoviny | 19 g |
Tuky | 8,52 g |
Nasycené mastné kyseliny | 8 g |
Sacharidy | 26 g |
Z toho cukry | 8 g |
Vláknina | 8 g |
Sůl | 0,28 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření a pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Bio, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Země původu: | Srí Lanka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.