Dr. Oetker Věnečky 290g

Kód: 4-V-4/290
50 Kč 17 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
8.7.2022
Věnečky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Věnečky 290g

Věnečky Dr. Oetker obsahují směs na přípravu odpalovaného těsta a směs na přípravu krému. S jejich pomocí budou Vaše Vanilkové věnečky jako od mistra cukráře. Stačí přidat vejce, mléko, cukr a máslo a snadno vytvoříte 30 ks nadýchaných věnečků. Lahodný zákusek na nedělní odpoledne provoněné vanilkou. Vlastnoručně připravenými domácí věnečky uděláte radost svým blízkým a jejich příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každý! Tip: Vyzkoušejte na vrstvu krému přidat vrstvu šlehačky (klasické nebo šlehačky v prášku Dr. Oetker). Také můžete vyzkoušet Letní větrníky s Jahodovou nebo Malinovou náplní Dr. Oetker a s ovocem. Neodolatelné jsou tradiční Karamelové větrníky. Do šlehačky jednoduše přidáte 2 balíčky Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšleháte.

  • Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek a může obsahovat mléko, vlčí bob
  • Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, kukuřičný škrob, cukr, kypřicí látka (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), aroma, jedlá sůl, barvivo (karoteny, riboflavin).
  • Návod na použití: Balení obsahuje: 140 g směsi na přípravu těsta 150 g směsi na přípravu krému K tomu přidáte: na těsto: 125 g rostlinného tuku na pečení 250 ml vody, 3 vejce (velikost M) na krém: 650 ml mléka, 150 g másla , 60 g moučkového cukru Příprava těsta: Rostlinný tuk a vodu dáme vařit. Do vroucí hmoty za stálého míchání nasypeme obsah sáčku se směsí na těsto a mícháme, dokud těsto není hladké. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Do vychladlého těsta přidáme 3 celá vejce a šleháme elektrickým ručním šlehačem 3 minuty. Poté těsto vložíme do cukrářského sáčku s hvězdicovou násadkou a na vymazaném plechu tvoříme věnečky s průměrem asi 6 cm (tvarujeme jedním tahem). Pečeme v předehřáté troubě. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po vychladnutí věnečky překrojíme. Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na přípravu krému rozmícháme v 250 ml mléka. Zbylé mléko dáme vařit. Směs prášku a mléka vylijeme za stálého míchání do vroucího mléka a vaříme asi 2 minuty. Po uvaření necháme krém vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. Do rozmíchaného másla nakonec po částech zašleháme uvařený vychladnutý krém. Zdobení věnečků: Na vychladlé spodní části spodky věnečků nastříkáme pomocí cukrářského sáčku připravený krém a přiklopíme vrchními částmi vrchem věnečků. Poté věnečky pocukrujeme nebo polijeme cukrovou polevou. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do chladničky. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba 200°C 20 - 25 min. Horkovzdušná trouba 180°C 20 - 25 min. Plynová trouba střední stupeň 20 - 25 min. Při pečení prvních 15 minut neotvírejte troubu! Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1045/251
Bílkoviny (g) 3,9
Tuky (g) 16
Z toho nasycené mastné k. (g) 10
Sacharidy (g) 22
Z toho cukry (g) 11
Sůl (g) 0,21

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a strouhanky
Hmotnost: 0.34 kg
Země původu: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení