Dr. Oetker Věnečky 290g
Kód: 4-V-4/290Detailní popis produktu
Dr. Oetker Věnečky 290g
Věnečky Dr. Oetker obsahují směs na přípravu odpalovaného těsta a směs na přípravu krému. S jejich pomocí budou Vaše Vanilkové věnečky jako od mistra cukráře. Stačí přidat vejce, mléko, cukr a máslo a snadno vytvoříte 30 ks nadýchaných věnečků. Lahodný zákusek na nedělní odpoledne provoněné vanilkou. Vlastnoručně připravenými domácí věnečky uděláte radost svým blízkým a jejich příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každý! Tip: Vyzkoušejte na vrstvu krému přidat vrstvu šlehačky (klasické nebo šlehačky v prášku Dr. Oetker). Také můžete vyzkoušet Letní větrníky s Jahodovou nebo Malinovou náplní Dr. Oetker a s ovocem. Neodolatelné jsou tradiční Karamelové větrníky. Do šlehačky jednoduše přidáte 2 balíčky Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšleháte.
- Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek a může obsahovat mléko, vlčí bob
- Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, kukuřičný škrob, cukr, kypřicí látka (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), aroma, jedlá sůl, barvivo (karoteny, riboflavin).
- Návod na použití: Balení obsahuje: 140 g směsi na přípravu těsta 150 g směsi na přípravu krému K tomu přidáte: na těsto: 125 g rostlinného tuku na pečení 250 ml vody, 3 vejce (velikost M) na krém: 650 ml mléka, 150 g másla , 60 g moučkového cukru Příprava těsta: Rostlinný tuk a vodu dáme vařit. Do vroucí hmoty za stálého míchání nasypeme obsah sáčku se směsí na těsto a mícháme, dokud těsto není hladké. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout. Do vychladlého těsta přidáme 3 celá vejce a šleháme elektrickým ručním šlehačem 3 minuty. Poté těsto vložíme do cukrářského sáčku s hvězdicovou násadkou a na vymazaném plechu tvoříme věnečky s průměrem asi 6 cm (tvarujeme jedním tahem). Pečeme v předehřáté troubě. Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po vychladnutí věnečky překrojíme. Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na přípravu krému rozmícháme v 250 ml mléka. Zbylé mléko dáme vařit. Směs prášku a mléka vylijeme za stálého míchání do vroucího mléka a vaříme asi 2 minuty. Po uvaření necháme krém vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem dohladka. Do rozmíchaného másla nakonec po částech zašleháme uvařený vychladnutý krém. Zdobení věnečků: Na vychladlé spodní části spodky věnečků nastříkáme pomocí cukrářského sáčku připravený krém a přiklopíme vrchními částmi vrchem věnečků. Poté věnečky pocukrujeme nebo polijeme cukrovou polevou. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do chladničky. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba 200°C 20 - 25 min. Horkovzdušná trouba 180°C 20 - 25 min. Plynová trouba střední stupeň 20 - 25 min. Při pečení prvních 15 minut neotvírejte troubu! Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA).
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1045/251 |
Bílkoviny (g) | 3,9 |
Tuky (g) | 16 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 10 |
Sacharidy (g) | 22 |
Z toho cukry (g) | 11 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 0,21 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zdravé mouky, směsi a strouhanky |
---|---|
Hmotnost: | 0.34 kg |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 290 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.