Dr. Oetker Věnečky 290g

Kód: 4-V-4/290
48 Kč 16,60 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
29.9.2021

Věnečky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Věnečky 290g

Věnečky Dr. Oetker obsahují směs na přípravu odpalovaného těsta a směs na přípravu krému. S jejich pomocí budou Vaše Vanilkové věnečky jako od mistra cukráře. Stačí přidat vejce, mléko, cukr a máslo a snadno vytvoříte 30 ks nadýchaných věnečků. Lahodný zákusek na nedělní odpoledne provoněné vanilkou. Vlastnoručně připravenými domácí věnečky uděláte radost svým blízkým a jejich příprava je tak jednoduchá, že ji zvládne každý!

Tip: Vyzkoušejte na vrstvu krému přidat vrstvu šlehačky (klasické nebo šlehačky v prášku Dr. Oetker). Také můžete vyzkoušet Letní větrníky s Jahodovou nebo Malinovou náplní Dr. Oetker a s ovocem. Neodolatelné jsou tradiční Karamelové větrníky. Do šlehačky jednoduše přidáte 2 balíčky Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšleháte.

Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, kukuřičný škrob, cukr, kypřicí látka (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), aroma, jedlá sůl, barvivo (karoteny, riboflavin).

Alergeny: Tento produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek a může obsahovat stopy mléka a vlčích bobů (lupina).

Návod na použití:  Balení obsahuje: 140 g směsi na přípravu těsta 150 g směsi na přípravu krému K tomu přidáte: na těsto: 125 g rostlinného tuku na pečení 250 ml vody, 3 vejce (velikost M) na krém:  650 ml mléka, 150 g másla , 60 g moučkového cukru Příprava těsta: Rostlinný  tuk a vodu dáme vařit. Do vroucí hmoty za stálého míchání nasypeme obsah sáčku se směsí na těsto a  mícháme, dokud těsto není hladké. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.  Do vychladlého těsta přidáme 3 celá vejce a šleháme elektrickým ručním šlehačem 3 minuty. Poté těsto vložíme  do cukrářského sáčku s hvězdicovou násadkou a na vymazaném plechu tvoříme věnečky  s průměrem asi 6 cm (tvarujeme jedním tahem). Pečeme v předehřáté troubě.   Čas a teplota pečení jsou uvedené v tabulce. Po vychladnutí věnečky překrojíme. Příprava krému: Obsah sáčku se směsí na přípravu krému rozmícháme  v 250 ml mléka. Zbylé mléko dáme vařit. Směs prášku  a mléka vylijeme za stálého míchání do vroucího mléka a vaříme asi 2 minuty. Po uvaření necháme krém   vychladnout. Máslo s cukrem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem  dohladka. Do rozmíchaného másla nakonec po částech   zašleháme uvařený vychladnutý krém. Zdobení věnečků: Na vychladlé spodní části spodky věnečků nastříkáme pomocí cukrářského sáčku připravený krém a přiklopíme vrchními částmi vrchem věnečků. Poté věnečky pocukrujeme nebo polijeme cukrovou   polevou. Dáme na 2 hodiny ztuhnout do chladničky. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba 200°C 20 - 25 min. Horkovzdušná trouba 180°C 20 - 25 min. Plynová trouba střední stupeň 20 - 25 min. Při pečení prvních 15 minut neotvírejte troubu! Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 16 ž 25 °C.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a strouhanky
Hmotnost: 0.34 kg
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Banner na web Svet orisku 1024x400 CZ 03

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet výrobků neustále roste. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování a čerstvé dezerty. Z této pestré nabídky produktů si jistě vybere každý.