Dr. Oetker Puding se smetanovo - vanilkovou příchutí 38g

Kód: 4-PSVP-30/38
13 Kč 12 Kč bez DPH 34 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
19.4.2024
Puding se smetanovo - vanilkovou příchutí

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Puding se smetanovo - vanilkovou příchutí 38g

Dr. Oetker Puding příchuť Smetana-vanilka patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. V současné době jsou vyráběné s láskou na Slovensku, v našem výrobním závodě Boleráz.Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si pocit sounáležitosti, lásky a nejlepší chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingem příchuť Smetana-vanilka!Puding se smetanovo-vanilkovounajde své uplatnění kromě přípravy pudingových a dezertních pohárů i jako přísada do jemných tmavých korpusů, jako krém do zákusků a dortů nebo ve formě teplého nápoje. Nechte se inspirovat recepty Dr. Oetker!

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, skořápkové plody
  • Složení: kukuřičný škrob, aroma, barvivo (karoteny, riboflavin). Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
  • Návod na použití: 1.Obsah sáčku dobře rozmícháme s v 1/3 připraveného mléka. 2.Do zbylých 2/3 mléka přidáme 2-3 polévkové lžíce cukru (20-30 g) a mléko přivedeme do varu. 3.Do vroucího mléka pomalu vlijeme připravenou směs a za stálého míchání povaříme ještě asi 1 minutu. 4.Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)360/85
Bílkoviny (g)2,9
Tuky (g)1,4
Z toho nasycené mastné k. (g)0,9
Sacharidy (g)15
Z toho cukry (g)9,5
Vláknina (g)-
Sůl (g)0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudinky
Hmotnost: 0.042 kg
Země původu: Slovensko
VO násobek: 5
Hmotnost: 38 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: