TENKÉ PALAČINKY- DIANA COMPANY & ANETS FOOD - DIANA V KUCHYNI

Tenhle recept na palačinky je pouze ze 2 základních surovin. Pokuď jste milovníci tenkých palačinek, tak s tímhle těstem to jde raz dva, aniž by se trhalo.
.
.
BUDETE POTŘEBOVAT:

.
TVAROHOVÁ NÁPLŇ
:

.
NA DOHOTOVENÍ:

.
POSTUP:

  1. Do mléka prosejeme mouku, přidáme sůl a případně sladidlo a pořádně smícháme ( můžete použít i mixér).
  2. Těsto nechat chvilku odstát v lednici.
  3. Po vyndání těsta z lednice se můžete vrhnout na palačinky - pokud máte nepřilnavou pánev, nemusíte používat ani žádný olej na smažení.
  4. Rozehřejte pánev, slabě ji potřete olejem nebo máslem a postupně opékejte palačinky.
  5. Palačinky poté zdobíme dle chuti.
  6. ( Doporučení: přidejte klasickou tvarohovou náplň a domácí rybízovou marmeládu, která tomu dodá skvělou kyselkavost. )
 

Recept by AnetsFood

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company