Lucky Alvin Mandle a mléčná čokoláda 200g

Kód: 4-LAM-6/200
187 Kč 167 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
21.3.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lucky Alvin Mandle a mléčná čokoláda 200g

Hořké mandle v mléčné čokoládě? Láska po první lžičce! Máte rádi obalované mandle v čokoládě? Lucky Alvin Mandle+mléčná čokoláda tuto kombinaci posouvá – jen ty nejkvalitnější suroviny, bez přidaného cukru a oleje.

Výběrové neloupané mandle, které vyrostly na kalifornských plantážích, pražené horkým vzduchem, jsou zárukou nejvyšší kvality. Příjemně nahořklou chuť mandlí ve slupce zjemňuje mléčná belgická čokoláda bez přidaného cukru… Nová závislost je na světě!

Unikátní spojení hořkých mandlí s mléčnou belgickou čokoládou bez přidaného cukru vytváří chuť, která tady dosud nebyla a zaručeně vám vykouzlí úsměv na tváři!

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)2495/596
Bílkoviny (g)23
Tuky (g)51
Z toho nasycené mastné k. (g)6,9
Sacharidy (g)12
Z toho cukry (g)4,9
Vláknina (g)0
Sůl (g)0,05

Doplňkové parametry

Kategorie: Ořechová másla, pasty a krémy
Hmotnost: 0.34 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Vhodné pro vegetariány, Dia
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 200 g
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
1
PU Avatar autora | 15.9.2023
Ořechová másla kupuji více let. Ale nic horšího jsem nikdy nejedla, než tento odporný produkt. Absolutně neodporučuji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Lucky Alvin jsou milovníci ořechových másel a proto se rozhodli začít vyrábět másla sami dle vlastních receptur. Filosofií firmy je být co nejšetrnější k lidskému tělu a i k přírodě. Oceňujeme, že se snaží také eliminovat jakékoliv zbytečné látky, oleje, sůl, cukr a jiné. Veškeré suroviny si pečlivě vybírají od certifikovaných výrobců. Mezi jejich hlavní prioritu patří kvalita a chuť. V naší nabídce najdete máslo - sladkou dobrotu, která vznikla spojením kokosu, mandlí a mauricijské vanilky, nebo také další které vzniklo spojením hořkých mandlí s mléčnou belgickou čokoládou.