Dr. Oetker Krtkův dort 435g

Kód: 4-KD-4/435
Novinka
Značka: Dr.Oetker
78 Kč 17,90 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
29.9.2021

Krtkův dort

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Krtkův dort 435g

Jediný originál! Nejoblíbenější směs na přípravu lahodného a jedinečného Krtkova dortu. Krtkův dort Dr. Oetker si našel své milovníky jak v řadách dětí, tak i dospělých. Vynikající dort na oslavu narozenin nebo k nedělní kávě. Originální dort pochází z tvořivé kuchyně Dr. Oetker. Lahodný kakaový korpus, šlehačková náplň s čokoládovými vločkami a banány – to je kombinace, které nejde odolat!

Složení: cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, čokoládové vločky  (cukr, kakaová hmota, kakao se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (slunečnicový lecitin), MLÉKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgující složka (emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami), glukózový sirup, sušené odtučněné MLÉKO), dextróza, jedlá želatina, kypřicí látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aroma, jedlá sůl, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa).

Návod na použití:

Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g čokoládových vloček K tomu přidáte: Na těsto:  100 g měkkého margarínu nebo másla 2 vejce (velikost M) 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány 500 - 600 ml vychlazené smetany ke šlehání 100 ml studené vody Příprava těsta : Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme Šleháme elektrickým ručním šlehačem, nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme  do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus  vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání vyšleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích  přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové vločky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v ledničce asi 3 hodiny ztuhnout. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba 170° C 35 - 40 min; Horkovzdušná trouba150° C 35 - 40 min; Plynová trouba stř. stupeň  35 - 40 min Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!

Alergeny: Tento produkt obsahuje mléko a obiloviny obsahující lepek a může obsahovat stopy vlčích bobů (lupina).

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 16 až 25 °C.

Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota  1182 kJ/ 283 kcal
Bílkoviny  3,9 g
Tuky  18 g
Z toho nasycené mastné kyseliny   10 g
Sacharidy  27 g
Z toho cukry  18 g
Sůl  0,45 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a strouhanky
Hmotnost: 0.48 kg
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Banner na web Svet orisku 1024x400 CZ 03

Dlouhodobá důvěra a důraz na kvalitu – to jsou zásadní principy, jimiž se řídí rodinná firma Dr. Oetker již od svého založení v roce 1891. Sortiment značky Dr. Oetker v České republice obsahuje více než 150 výrobků. Tento počet výrobků neustále roste. Sortiment značky Dr. Oetker zahrnuje přísady, dekorace a směsi na pečení, pudingy a jiné dezerty v prášku, sladká a slaná jídla v prášku, přípravky na zavařování a čerstvé dezerty. Z této pestré nabídky produktů si jistě vybere každý.