Živina Salsa dip Pálivá 220g

Kód: 4-ZSDP-25/220
74 Kč 66 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
19.6.2024
Salsa dip je pikantní hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově společně s habanero na drobné kousky. Tato Salsa je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např. do mexické tortily, do rýžové misky nebo ji zapečte s nachos a chedarem k večeři.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Živina Salsa dip Pálivá 220g

Salsa dip je pikantní hustá a zároveň lehká rajčatová omáčka nakrájená u nás v Přerově společně s habanero na drobné kousky. Tato Salsa je ideální volbou, jak si vychutnat chipsy a namáčet v ní nachos, hodí se však také na vaření a to díky své jedinečné chuti a snadnému použití s nejrůznějšími pochutinami. Salsu přidejte např. do mexické tortily, do rýžové misky nebo ji zapečte s nachos a chedarem k večeři.

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, obiloviny obsahující lepek, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby
  • Složení: Drcená rajčata (73 %; rajčata (70 %), rajčatová šťáva, regulátor kyselosti (kyselina citrónová)), paprika mix, cukr třtinový, cibule žlutá, sůl jedlá, ocet kvasný lihový, česnek, paprika mletá sladká, habanero chilli papričky (0,3 %)
  • Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v chladu při teplotě od +2 °C do +6 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)253/60
Bílkoviny (g)1,1
Tuky (g)0,2
Z toho nasycené mastné k. (g)0,1
Sacharidy (g)12
Z toho cukry (g)11
Vláknina (g)-
Sůl (g)1,8

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky a dipy
Hmotnost: 0.395 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez éček, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Itálie
VO násobek: 5
Hmotnost: 220 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: