Živina Vietnamské žluté kari 140g
Kód: 4-ZVZK-45/140Související produkty
Detailní popis produktu
Živina Vietnamské žluté kari 140g
Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky naší omáčce Vietnamské žluté kari z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy.
Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše Vietnamské žluté kari. Dozdobíte čerstvým chilli nebo lístky koriandru a vše máte do 15 minut hotovo.
Toto Vietnamské žluté kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí vietnamského kari
Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany
Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově
Příprava Vietnamského kari nezabere víc jak 15 minut
Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, obiloviny obsahující lepek, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby
- Složení: Mrkev, olej řepkový, cibule žlutá, paprika žlutá, citrónová tráva, zázvor, palmový cukr, česnek, koriandr, voda, chilli papričky (< 1,5 %), koření (< 1 %), sůl jedlá, limetkový list.
- Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 837/203 |
Bílkoviny (g) | 1,2 |
Tuky (g) | 16 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 1,1 |
Sacharidy (g) | 12 |
Z toho cukry (g) | 6,6 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 0,6 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a dipy |
---|---|
Hmotnost: | 0.273 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez éček, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Země původu: | Země a území neuváděné v rámci obchodu uvnitř Unie |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 170 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.