Maso Here Carolina Reaper Biltong 40g
Kód: 4-MHCRB-15/40Související produkty
Detailní popis produktu
Maso Here Carolina Reaper Biltong 40g
Sušení masa není v našem případě žádná věda. Při výrobě používáme jenom prvotřídní, ručně krájené hovězí, špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso sušíme proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v našem pytlíku místo.
Jedno balení našeho sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 160 g prvotřídního hovězího. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka.
- Alergeny: bez alergenů
- Složení: Hovězí maso, jablečný ocet, sůl, naše vlastní unikátní směs koření, chilli (0,7%).
- Upozornění pro spotřebitele: Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu
- Skladování: 25 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1525/365 |
Bílkoviny (g) | 63 |
Tuky (g) | 4 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 2 |
Sacharidy (g) | 1 |
Z toho cukry (g) | - |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 2 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jerky |
---|---|
Hmotnost: | 0.048 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vysoký obsah bílkovin, Raw |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 40 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Maso Here je česká firma, která se zabývá sušeným masem. Při výrobě používají jenom prvotřídní, ručně krájené maso (hovězí, jelení, lamí, zebří), špetku soli, koření a trochu octa. Následně pak maso suší proudem horkého vzduchu. Na nějaká éčka není v jejich pytlíku místo. Jedno balení sušeného masa o hmotnosti 40 g je připraveno ze 140 g syrového masa. Prostě jen maso a trochu koření. Tečka. Dávají přednost africké variantě sušeného masa, které se říká biltong. Podobá se jerky tím, že také patří mezi kořeněná sušená masa, liší se ovšem přísadami, chutí, strukturou masa a výrobním procesem. Při sušení přichází o větší procento vody, což zvyšuje jeho trvanlivost.