Lucky Alvin cukrfree 2 200g

Kód: 4-LACU-6/200
176 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
2.3.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lucky Alvin cukrfree 2 200 g

Po prvním veleúspěšném máslíčku ze společné dílny Cukrfree.cz a Lucky Alvin, je tu další voňavá, a i když bez cukru, tak sladká dobrota! Spojením šťavnatého a křupavého kokosu, jemných blanšírovaných mandlí a intenzivní mauricijské vanilky vznikla chuť, kterou důvěrně už dlouho a dobře znáte. Podařilo se nám totiž vytvořit cukrfree máslo připomínající oblíbené kokosové koule, avšak jen z těch nejkvalitnějších ingrediencí, bez jediného zrnka přidaného cukru, bez sladidel, bez lepku, palmového oleje a chemických aditiv.

  • Administrativní řazení:
  • Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich.
  • Složení: kokos 60 %, mandle 40 %, vanilkový extrakt.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2842 kJ/687 kcal
Bílkoviny 16 g
Tuky 61 g
Nasycené mastné kyseliny  36 g
Sacharidy 19 g
Z toho cukry 5,9 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,02 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé potraviny
Hmotnost: 0.34 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
BT Avatar autora | 19.1.2021
Mnamka

Lucky Alvin jsou milovníci ořechových másel a proto se rozhodli začít vyrábět másla sami dle vlastních receptur. Filosofií firmy je být co nejšetrnější k lidskému tělu a i k přírodě. Oceňujeme, že se snaží také eliminovat jakékoliv zbytečné látky, oleje, sůl, cukr a jiné. Veškeré suroviny si pečlivě vybírají od certifikovaných výrobců. Mezi jejich hlavní prioritu patří kvalita a chuť. V naší nabídce najdete máslo - sladkou dobrotu, která vznikla spojením kokosu, mandlí a mauricijské vanilky, nebo také další které vzniklo spojením hořkých mandlí s mléčnou belgickou čokoládou.