JÁTROVÁ PAŠTIKA- DIANA COMPANY & VOJTA FIALA FOOD- DIANA V KUCHYNI

Recept na játrovou paštiku s kešu!

BUDETE POTŘEBOVAT:

POSTUP:

  1. Nejdříve si v pánvi na přepuštěném másle dozlatova upražíme pokrájenou cibulku a česnek, potom k cibulce přihodíme jemně pokrájená kuřecí játra. Přidáme k nim bobkový list a snítku čerstvého tymiánu. (Pokud nemáme čerstvý, postačí sušený)
  2. Osmažená kuřecí játra si přesuneme z pánve do misky ve které budeme mixovat. Vyndáme bobkový list a větvičku tymiánu. Na rozpálenou pánev hodíme solené kešu. (Kešu ořechy opražíme abysme zvýraznily jejich chuť)
  3. K játrům přidáme opražené kešu ořechy a přilijeme smetanu. Tyčovým mixérem všechna játra rozmixujeme do jemné kaše. Osolíme, dochutíme pepřem. Nakonec přidáme kousek másla.
  4. Hotovou paštiku přendáme do skleniček a dáme vychladit do lednice.

Recept by @vojta.fiala_food

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company