JÁTROVÁ PAŠTIKA- DIANA COMPANY & VOJTA FIALA FOOD- DIANA V KUCHYNI

Recept na játrovou paštiku s kešu!

BUDETE POTŘEBOVAT:

POSTUP:

  1. Nejdříve si v pánvi na přepuštěném másle dozlatova upražíme pokrájenou cibulku a česnek, potom k cibulce přihodíme jemně pokrájená kuřecí játra. Přidáme k nim bobkový list a snítku čerstvého tymiánu. (Pokud nemáme čerstvý, postačí sušený)
  2. Osmažená kuřecí játra si přesuneme z pánve do misky ve které budeme mixovat. Vyndáme bobkový list a větvičku tymiánu. Na rozpálenou pánev hodíme solené kešu. (Kešu ořechy opražíme abysme zvýraznily jejich chuť)
  3. K játrům přidáme opražené kešu ořechy a přilijeme smetanu. Tyčovým mixérem všechna játra rozmixujeme do jemné kaše. Osolíme, dochutíme pepřem. Nakonec přidáme kousek másla.
  4. Hotovou paštiku přendáme do skleniček a dáme vychladit do lednice.

Recept by @vojta.fiala_food

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení