Horká Halloweenská čokoláda
Budete potřebovat:
- 50 g čokolády Barry Callebaut 70,5%
- 370 ml mléka
- 1 lžíce kakaa
- 1 lžíce krystalového cukru (v případě potřeby)
- 1 lžička kukuřičného škrobu
- šlehačka podle chuti
Na červenou polevu:
- 6 kostiček bílé čokolády
- 100 ml smetany ke šlehání
- 2 lžičky červeného potravinářského barviva
Dekorace
- nezapomeňte na halloweenské cukrovinky na dozdobení
Postup:
- Do malého hrnce přidejte mléko, cukr kakao, škrob a vše promíchejte. Za stálého míchání přiveďte na mírném ohni k varu. Odstavte hrnec z ohně a přidejte čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.
- Čokoládu nalijte do hrnku.
- Smetanu zahřejte ve vodní lázni (nesmí se vařit) Přidejte bílou čokoládu a barvivo. Promíchejte.
- Do rozpuštěné čokolády v hrnku přidejte šlehačku a přelijte ji bílou čokoládou. Vychutnejte si

Recept by @kristy.food
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!
TEAM Diana Company