HORKÁ HALLOWEENKSÁ ČOKOLÁDA- DIANA COMPANY- KRISTY.FOOD- DIANA V KUCHYNI

Horká Halloweenská čokoláda 

Budete potřebovat:

- 50 g čokolády Barry Callebaut 70,5%

- 370 ml mléka 

- 1 lžíce kakaa

- 1 lžíce krystalového cukru (v případě potřeby)

- 1 lžička kukuřičného škrobu

- šlehačka podle chuti

Na červenou polevu:

- 6 kostiček bílé čokolády

- 100 ml smetany ke šlehání

- 2 lžičky červeného potravinářského barviva 

Dekorace

- nezapomeňte na halloweenské cukrovinky na dozdobení 

Postup:

  1. Do malého hrnce přidejte mléko, cukr kakao, škrob a vše promíchejte. Za stálého míchání přiveďte na mírném ohni k varu. Odstavte hrnec z ohně a přidejte čokoládu. Mícháme, dokud se čokoláda nerozpustí.
  2. Čokoládu nalijte do hrnku.
  3. Smetanu zahřejte ve vodní lázni (nesmí se vařit) Přidejte bílou čokoládu a barvivo. Promíchejte.
  4. Do rozpuštěné čokolády v hrnku přidejte šlehačku a přelijte ji bílou čokoládou. Vychutnejte si 

Recept by @kristy.food 

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company