Živina Sladká chilli omáčka pálivá 270g
Kód: 4-ZSCOP-27/270Související produkty
Detailní popis produktu
Živina Sladká chilli omáčka pálivá 270g
Tato Sladká chilli omáčka vznikla ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Máte doma kuře a chcete zkusit něco nového? Dodejte mu šťávu! S naší Sladkou chilli omáčkou vám bude kuře šmakovat jako dlouho ne. Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany
Vyrobena z čerstvých surovin v Přerově
Autentická Sladká chilli omáčka z čerstvých surovin, kterou jsme vyrobili v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Základem omáčky jsou zázvor a chilli papričky. Je extra pálivá a dá se používat jako dip nebo na glazování.
- Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek, sojové boby a může obsahovat celer, hořčici, obiloviny obsahující lepek, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby
- Složení: Pitná voda, třtinový cukr, zázvor, chilli papričky (13 %), ocet rýžový, česnek, sójová omáčka Kikkoman (pitná voda, sójové boby, pšenice, jedlá sůl), citrónová tráva, limetkový list.
- Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 4 dnů.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 581/139 |
Bílkoviny (g) | 0,9 |
Tuky (g) | 0,05 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | - |
Sacharidy (g) | 32 |
Z toho cukry (g) | 24 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 1,8 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky a dipy |
---|---|
Hmotnost: | 0.505 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez éček, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
Země původu: | Země a území neuváděné v rámci obchodu uvnitř Unie |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 270 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.