SOSA Textura emulgátor Natur Emul 500g

Kód: 4-STENE-6/500
972 Kč 868 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem

Detailní informace

Detailní popis produktu

SOSA Textura emulgátor Natur Emul 500g

Emulgátor v prášku z citrusů s xanthanem. Texturu modifikující látka. Vzhled: prášek krémové barvy, Vůně a chuť: neutrální.

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce
  • Složení: Citrusová vláknina. Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji a výrobků ze sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů.
  • Návod na použití: Vmíchejte do jedné ze dvou fází (voda nebo tuk) a integrujte do druhé fáze za stálého míchání, dokud nezískáte správnou emulzi. Emulze obecně studené i horké. Funkčnost s vysokým rozsahem ph. Dispergovatelný v tucích nebo vodných kapalinách. Pomáhá snižovat obsah tuku, jako je vaječný žloutek v různých sladkých, nebo slyných přípravcích. Vyvarujte se synereze při zmrazení. Majonézy bez vajec, smetany, ganache, šlehaná těsta (sušenky obecně). kynutá těsta (chléb a výrobky), zmrzliny a nápoje. Dávkování 0,5-2%.
  • Skladování: Skladujte v originálním balení na suchém a čistém místě. Při teplotě v rozmezí 15-25°C. Chraňte před sluncem. Po otevření skladujte v uzavřené nádobě.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 936/229
Bílkoviny (g) 8,2
Tuky (g) 1,07
Z toho nasycené mastné k. (g) 0,3
Sacharidy (g) 12,5
Z toho cukry (g) 7,36
Vláknina (g) 68,2
Sůl (g) 0,09

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukrářské zdobení, krémy a náplně
Hmotnost: 0.5 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Španělsko
VO násobek: 5
Hmotnost: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: