SOSA Sušené květy levandule 50g

Kód: 4-SSKL-50
673 Kč 601 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
7.5.2024
Mrazem sušené květy levandule

Detailní informace

Detailní popis produktu

SOSA Sušené květy levandule 50g

Vzhled: Kousky sušených levandulí Vůně a chutˇ: charakteristcká

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat celer, hořčici, mléko, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce
  • Složení: Levandula officinalis (Francie). Může obsahovat stopy arašídů, vajec, sóji, mléka a jeho derivátů, ořechů, celeru, hořčice, sezamu, siřičitanů.
  • Návod na použití: V doporučených dávkách je přípravek vhodný pro celou populaci a je určen k lidské spotřebě. Některé jedlé květiny mohou způsobit poruchu trávení nebo alergické reakce, jestiže se jedí ve velkém množství. Doporučujeme jíst v malých množstvích jako dekorace. Tento produkt může obsahovat nevýznamné procento okvětních lístků z jiných květin. Tento výrobek může obsahovat cizí látky, ale jsou součástí stejného květu (stopka, květní sáček). Tento produkt může trpět změnou barvy pigmentu, protože je přirozeným produktem tudíž homogenita v barvě nelze zaručit. Výrobek je připraven k použití, k dekoraci dortů.
  • Upozornění pro spotřebitele: Konzumovat v malém množství. Konzumace ve velkém množství může způsobit alergickou reakci.
  • Skladování: Skladujte v originálním balení na suchém a čistém místě při teplotě 15-25°C. Chraňte před světlem.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) -
Bílkoviny (g) -
Tuky (g) -
Z toho nasycené mastné k. (g) -
Sacharidy (g) -
Z toho cukry (g) -
Vláknina (g) -
Sůl (g) -

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené jedlé květy
Hmotnost: 0.05 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány, Kosher
Země původu: Španělsko
VO násobek: 5
Hmotnost: 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: