Mandle v polevě z bílé čokolády 100g

Kód: 3-MPBC-20/100
Značka: Diana Company
55,40 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
14.8.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mandle v polevě z bílé čokolády 100 g

Spojení mandlí a bílé čokolády přináší lahodnou chuť. Bílá čokoláda vznikne smícháním kakaového másla, plnotučného mléka, cukru a vanilkového aroma. Pod čokoládovou polevou naleznete mandle, které jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na vápník, draslík, zinek, fosfor, proteiny, vitamin B1, B2, B3, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese. 

  • Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj, sojové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné.
  • Složení: bílá čokoláda 75 % (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, sójový lecitin E322, přírodní vanilkové aroma), mandle 25 %, leštící činidlo E414.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 2309 kJ/552 kcal
Bílkoviny 8,9 g
Tuky 35 g
Nasycené mastné kyseliny  14,7 g
Sacharidy 53,1 g
Z toho cukry 49,2 g
Vláknina 3 g
Sůl 0,11 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky
Hmotnost: 0.1 kg
Složení: Bez lepku, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Holandsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: