Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g

Kód: 4-ZVTA-40/20
28 Kč 140 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
12.12.2022
Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20g

Není želatina, jako želatina. Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky Dr. Oetker byla speciálně vyvinuta na použití na vaječnou nebo salámovou tlačenku, aspiky a rosoly. Je totiž mimořádně tuhá a výborně drží tvar.Želatinu na vaječnou tlačenku a aspiky stačí rozpustit ve vodě/nálevu/vývaru a použít dle Vašeho oblíbeného receptu.TIP: Při přípravě rosolů a aspiků můžete obsah sáčku zalít 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice.Vyrovená z přírodní vepřové želatiny.

  • Alergeny: může obsahovat mléko
  • Složení: jedlá vepřová želatina.
  • Návod na použití: Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků: Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspik a rosoly 0,5 l. Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravěaspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice (max.80°C) a míchame až do úplného rozpuštění želatiny.
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1513/356
Bílkoviny (g) 89
Sůl (g) 0,38

Doplňkové parametry

Kategorie: Želatina na vaření
Hmotnost: 0.021 kg
Země původu: Slovensko
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZJ Avatar autora | 26.1.2022
Zachránil mě tlačenku!!!!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: