Dr. Oetker Halušky 250g

Kód: 4-H-6/250
35 Kč 14 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
21.10.2021
Halušky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Halušky 250g

Originální halušky v jednoduché receptuře Dr. Oetker. Přidejte pouze vodu a máte hotovo!Halušky z jemného bramborového těsta inspirované slovenskou tradicí chutnají nejlépe s brynzou a osmaženou slaninou. Vyzkoušejte také halušky s tvarohem, zakysanou smetanou nebo kysaným zelím a opečenou klobáskou.1 balení vystačí na přípravu 3 porcí halušek á 180 g.

  • Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek a může obsahovat mléko, vlčí bob
  • Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, sušená bramborová kaše (bramborové vločky, emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), barvivo (kurkumin)), jedlá sůl.
  • Návod na použití: Obsah sáčku vysypeme do mísy a přidáme 300 ml studené vody (pokud chceme těsto řidší, můžeme přidat až 2 polévkové lžíce vody). Směs důkladně vymícháme a vypracujeme polotuhé těsto. Necháme 3-5 minut stát. Těsto po částech protlačíme vařečkou přes síto na halušky do vroucí osolené vody. Pokud nemáme síto na halušky, dáme těsto na prkénko a nožem nebo lžičkou odkrajujeme malé halušky přímo do vroucí vody. Vodu přivedeme opět k varu. Až halušky vyplavou na povrch, ihned je sítkem vybereme a propláchneme studenou vodou. Uvařené halušky omastíme (můžeme použít vyškvařený tuk ze slaniny), do středu dáme brynzu (příp. rozmíchanou se zakysanou smetanou) a posypeme horkou osmaženou slaninou.
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (LUPINOVÁ MOUKA, MLÉKO).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 812/191
Bílkoviny (g) 6,4
Tuky (g) 0,8
Z toho nasycené mastné k. (g) 0,2
Sacharidy (g) 39
Z toho cukry (g) 1,6
Sůl (g) 0,51

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a strouhanky
Hmotnost: 0.281 kg
Země původu: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: