Dr. Oetker Gelfix klasic 1:1 20g

Kód: 4-GK-48/20
24 Kč 21 Kč bez DPH 120 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
26.4.2024
Gelfix klasic 1:1

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Gelfix klasic 1:1 20g

Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1 000 g ovoce a 1 150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut.Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem.S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50% ovoce.

  • Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, obiloviny obsahující lepek, vlčí bob
  • Složení: dextróza, regulátor kyselosti E500 (kyselina citrónová), 18% želírující látka (pektíny).
  • Návod na použití: Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených suchých sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)-
Bílkoviny (g)-
Tuky (g)-
Z toho nasycené mastné k. (g)-
Sacharidy (g)-
Z toho cukry (g)-
Vláknina (g)-
Sůl (g)-

Doplňkové parametry

Kategorie: Želatina na vaření
Hmotnost: 0.023 kg
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 20 g
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EH Avatar autora | 25.5.2023
Používám každoročně, snadné zpracování ovoce.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: