STRAŠIDELNÉ MAKRONKY- DIANA COMPANY- MRS.PALACINKA- DIANA V KUCHYNI

Připravili jsme si pro vás ještě jeden recept na strašidelné makronky. 

Budete potřebovat:

Na makronky:

- mandlovou mouku

- Bílky 

- cukr krupice

- vodu 

Čokoládová ganache:

- 70ml smetany 33%

- 25g másla 

- Lžičky glukózy

- 125g čokolády Barry Callebaut 55%

- mohou být i tonka fazole pro zpestření

Postup:

Makronky si připravte běžným způsobem. 

Smetanu si zahřejte na vodní lázni, přidejte máslo, glukózu a čokoládu.

Míchejte do rozpuštění čokolády a spojení všech ingrediencí.

Tip autorky: Do čokolády je skvělé nastrouhat čtvrt tonka fazolí.

Na ganache přitiskněte fólii a nechte vychladnout v lednici do požadované konzistence. Tato dávka vám vyjde zhruba na 4 makronky větší velikosti.

Hotové Makronky spojte čokoládovou ganache a dozdobte například z marcipánu vyrobenými pavoučky.

Autorka @mrs.palacinka

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company