LENTILKOVÉ SUŠENKY- DIANA COMPANY- KRISTY.FOOD- DIANA V KUCHYNI

Lentilkové sušenky 
 
Na dva plechy budete potřebovat:
- 200 g cukru
- 150g rozpuštěného másla 
- 1 celé vejce 
- 1 žloutek
- 1/2 lžičky jedlé sody
- 2 balíčky lentilek/ nebo čokolády
 
Postup:
Předehřejte troubu na 170 stupňů.
Celé vejce a žloutek vyšlehejte s cukrem. Postupně vmíchejte mírně vychladlé máslo a promíchejte. Přidejte extrakt z vanilky a znovu promíchejte. Dále vmíchejte mouku smíchanou s jedlou sodou. Uhněteme těsto.
Připravte si plech a vyložte ho pečicím papírem. Nabírejte po lžících směs na těsto. Vytvarujte kuličky a položte je na plech. Lžičku jemně vtlačte do těsta, aby vznikla jamka.
Sušenky pečte asi 7 minut. Po 7 min vyjměte plech a jemně do sušenek vtlačte lentilky. Vraťte do trouby a pečte přibližně 7-8 min. při 160 °C.
Dobrou chuť 
 
 
 

Recept by @kristy.food 

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TEAM Diana Company