Dr. Oetker Rýžová kaše Jablka, skořice bez lepku 52g

Kód: 4-RKJS-18/52
24 Kč 21 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Rýžová kaše Jablka, skořice bez lepku 52g

Jednoporcové rýžové kaše Dr. Oetker jsou vyrobené z velmi kvalitních ingrediencí, podle originální receptury, s garantovanou bezlepkovou výrobou a zvýšenými laboratorními kontrolami.

Rýžová kaše Jablkovo-skořicová je naše nejoblíbenější kaše, která obsahuje 39 % rýže, sušená jablka a mletou skořici.

Tato lehce stravitelná kaše, která je vhodná i pro celiaky Vám dodá energii a vitalitu do Vašeho dne.

V sáčku je 1 porce, kterou je dobré mít vždy po ruce - ať už jako svačinku v práci, doma nebo kdekoliv, když máte chuť. Můžete se nechat rozmazlovat prostě všude, kde máte hrnek a trochu horké vody!

V praktickém balení v sáčku po jedné porci ji můžete mít stále po ruce. Stačí vysypat do 150 ml horké vody, zamíchat a hned můžete jíst.

  • Alergeny: produkt obsahuje mléko a může obsahovat skořápkové plody
  • Složení: 39% instantní rýže, sušené plnotučné MLÉKO, cukr, modifikovaný škrob, 4,0% sušená jablka, aroma, 0,2% skořice mletá. Může obsahovat stopy (SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
  • Návod na použití: Obsah sáčku vsypeme do misky a zalijeme 150 ml horké vody. Důkladně promícháme. Kaši necháme za občasného promíchání 10 minut odstát. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.Obsah sáčku vsypeme do misky a zalijeme 150 ml horké vody. Důkladně promícháme. Kaši necháme za občasného promíchání 10 minut odstát. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.
  • Skladování: Skladujte v suchu.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)440/104
Bílkoviny (g)2,2
Tuky (g)1,5
Z toho nasycené mastné k. (g)1
Sacharidy (g)20
Z toho cukry (g)7,9
Vláknina (g)-
Sůl (g)0,04

Doplňkové parametry

Kategorie: Vločky a kaše
Hmotnost: 0.055 kg
Složení: Bez lepku
Země původu: Slovensko
VO násobek: 5
Hmotnost: 52 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: