Dr. Oetker Puding s vanilkovou příchutí 38g
Kód: 4-PVP-30/38Související produkty
Detailní popis produktu
Dr. Oetker Puding s vanilkovou příchutí 38g
Dr. Oetker Puding příchuť Vanilka patří k tradičním a osvědčeným výrobkům společnosti Dr. Oetker. Tradice pudingů sahá do roku 1923, kdy začala jejich výroba v Brně. V současné době jsou vyráběné s láskou na Slovensku, v našem výrobním závodě Boleráz.Postup přípravy: k pudingovému prášku přidejte 500 ml mléka a 2–3 polévkové lžíce cukru. Pudingy Dr. Oetker jsou pravou pudingovou klasikou, kterou miluje celá rodina. Vychutnejte si pocit sounáležitosti, lásky a nejlepší chuti pudingu s Dr. Oetker Pudingem příchuť Vanilka!Puding s vanilkovou příchutí najde své uplatnění kromě přípravy pudingových a dezertních pohárů i jako přísada do jemných tmavých korpusů, jako krém do zákusků a dortů nebo ve formě teplého nápoje. Nechte se inspirovat recepty Dr. Oetker!
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, skořápkové plody
- Složení: kukuřičný škrob, aroma, barvivo (karoteny, riboflavin)
- Návod na použití: 1.Obsah sáčku dobře rozmícháme s v 1/3 připraveného mléka. 2.Do zbylých 2/3 mléka přidáme 2-3 polévkové lžíce cukru (20-30 g) a mléko přivedeme do varu. 3.Do vroucího mléka pomalu vlijeme připravenou směs a za stálého míchání povaříme ještě asi 1 minutu. 4.Hotový puding nalijeme do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháme ztuhnout.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 361/85 |
Bílkoviny (g) | 2,9 |
Tuky (g) | 1,4 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 0,9 |
Sacharidy (g) | 15 |
Z toho cukry (g) | 9,5 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | 0,1 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pudinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.042 kg |
Země původu: | Česko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 38 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.