Basmati rýže Kaalar 1kg
Kód: 4-BRK-20/1Detailní popis produktu
Basmati rýže Kaalar 1kg
Kaalar je známá oblast v Pandžábu. Kaalar pás je známý pro produkci vynikající kvality basmati rýže po mnoho desetiletí. Má ideální teplotu, vlhkost a jedinečné kombinace teplých krátkých dnů a chladných dlouhých nocí během vývojové fáze obilovin (září a začátkem října) pro výrobu nejlepší kvality rýže basmati. Kaalar a Pandžáb jsou podporovány největším zavlažovacím systémem na světě, který zajišťuje vodu v horkém létě. Tato vynikající kvalita basmati nemůže být pěstována kdekoli jinde na světě. Rýže Basmati má nižší glykemický index, tzn. méně kalorií, než běžné druhy rýže a je přirozeně bezlepková , lehce stravitelná, ze všech rýží obsahuje nejmenší množství škrobů.Je loupaná.Neloupaná má sice více energie ale pro některé kosnstituční typy lidí , nebo při poruchách trávení by mohla být hůře stravitelná Díky tomu je vyhledávanou potravinou u zastánců zdravé výživy, sportovců a nedílnou součástí redukce váhy a diet.
- Alergeny: bez alergenů
- Složení: Basmati rýže 100%
- Návod na použití: 1 šálek rýže nejdříve propláchněte studenou vodou a namočte na 90 - 120 minut do vlažné vody. Rýži vsypte do vařící vody a vařte dokud rýže neabsorbuje vodu. Poté můžeme rýži odstavit a nechat odstát 10-15 minut - poté servírujeme.
- Skladování: Skladujte na suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.
| Nutriční hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1490/356 |
| Bílkoviny (g) | 9 |
| Tuky (g) | 1 |
| Z toho nasycené mastné k. (g) | - |
| Sacharidy (g) | 77 |
| Z toho cukry (g) | - |
| Vláknina (g) | 2 |
| Sůl (g) | - |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Obiloviny |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.024 kg |
| EAN: | 6291100690503 |
| Složení: | Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
| Země původu: | Indie |
| VO násobek: | 5 |
| Hmotnost: | 1 kg |
Výpis hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.