The Pelikans Žlutá kari pasta 100g

Kód: 4-ZLKP-100
111 Kč 99 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Jsem Tvoje pravá ruka pro každodenní rychlé vaření. Se mnou vytvoříš indická karí, omáčky, dochutíš maso i polévky. Pokud mě použiješ na ochucení obyčejné zeleniny či luštěnin, vytvoříš ze zanedbávaných surovin jídlo, které bude chutnat celé rodině. Můžeš mě používat po lžičkách nebo použít najednou a uvařit pořádný kotel jídla. Pro veganské recepty jsem ta pravá! Posunu Tvoje jídlo na novou úroveň.

Detailní informace

Detailní popis produktu

The Pelikans Žlutá kari pasta 100g

Kokosový olej, extra panenský olivový olej a opražené, ručně mleté koření – to vše v jedné skleničce, která vykouzlí z vašeho domácího karí skvělou indickou pochoutku! Avšak nebojte se s pastou zajít dál a vyzkoušet ji jako marinádu na maso nebo v ní obalit a upéct zeleninu – je to pecka! Kari pasta obsahuje širokou škálu koření, které je nejenom velmi zdravé a prospěšné pro Vaše zdraví, ale jeho kombinace se hodí v kuchyni pro každodenní používání. Díky tomu se Vám kari pasta stane věrným pomocníkem při vaření a ušetří Vám spoustu času s dochucováním. S naší kari pastou jsou Vaše jídla hotová raz-dva.

  • Alergeny: produkt obsahuje hořčici
  • Složení: cibule 36%, extra panenský olivový olej 22%, kokosový olej 15%, kurkuma, hořčičné semeno, sůl, koriandr, zázvor, chilli, česnek, citronová tráva, citronová kůra
  • Skladování: Skladujte mimo přímé slunce při teplotě do 23°C. Po otevření spotřebujte do 30 dnů.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1758 / 420
Bílkoviny (g)3,6
Tuky (g)39
Z toho nasycené mastné k. (g)15,1
Sacharidy (g)11,2
Z toho cukry (g)0,7
Vláknina (g)-
Sůl (g)0,1

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky a dipy
Hmotnost: 0.195 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 100 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: