Royal Jerky Turkey Teriyaki 40g

Kód: 4-RJTTE-9/40
199 Kč 178 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
11.12.2024
Royal Jerky Turkey Teriyaki 40g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Royal Jerky Turkey Teriyaki 40g

Sušené maso - Krůtí Teriyaki. 100% Natural. Bez jakýchkoli chemických přísad. Sušeno metodou Dry Meat. Obsahuje velké množství bílkovin. Rychlý a kvalitní přísun energie. Zdravá a rychlá svačina. Vhodné pro cestování a sportovní aktivity. Vyrobeno z prémiového krůtího masa.

  • Alergeny: bez alergenů
  • Složení: krůtí maso, cukr, sója, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl, přírodní aroma, ocet kvasný lihový, glukózo-fruktózový sirup, česnek, cibule, rajský protlak, jablečná šťáva z koncentrátu. 100g sušeného masa je vyrobeno z 260g českého prémiového krůtího masa.
  • Upozornění pro spotřebitele: Spotřebujte do 48 hodin od otevření. Případný bílý povlak na povrchu výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen k požití.
  • Skladování: 5 - 25 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)1365/322
Bílkoviny (g)60
Tuky (g)1,7
Z toho nasycené mastné k. (g)0,9
Sacharidy (g)16
Z toho cukry (g)14
Vláknina (g)-
Sůl (g)2,6

Doplňkové parametry

Kategorie: Jerky
Hmotnost: 0.047 kg
Země původu: Česko
VO násobek: 5
Hmotnost: 40 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

royal jerky banner CZ

Royal Jerky je česká společnost vyrábějící a distribuující primárně prémiové sušené hovězí, krůtí a vepřové maso. Maso, které používají k výrobě je od kvalitního českého dodavatele. Jeho výroba probíhá ručně, tedy bez strojů. Nepoužívají žádná změkčovadla, barviva, ani chemické konzervanty. Sušené maso je skvělým zdrojem energie a bílkovin, a proto je vhodné nejen pro sportovce, ale také jako zdravá pochutina pro každý den. Konečný produkt je bez lepku a obsahuje velké množství proteinů, konkrétně 48 %.