Lyofilizované ovoce (mrazem sušené)

Nejprodávanější

Maliny celé lyofilizované 30g diana company
 
54 Kč
Jahodové plátky lyofilizované 35g diana company
 
66 Kč
Borůvky celé lyofilizované 25g diana company
 
52 Kč
Ovocná směs lyofilizovaná 45g (banán, jahoda, malina) diana company
 
73 Kč
Kiwi plátky lyofilizované 35g diana company
 
60 Kč
Jahody celé lyofilizované 25g diana company
 
57 Kč
Višně lyofilizované 55g diana company
Višně lyofilizované 55g
Skladem
3-VPL-10/55
 
80 Kč
Mango plátky lyofilizované 40g diana company
 
79 Kč
Banánové plátky lyofilizované 55g diana company
 
63 Kč
Broskvové plátky lyofilizované 30g diana company
 
46 Kč
60 položek celkem

Cena

421549
1421549

Značky

Složení

Položek k zobrazení: 60
Maliny celé lyofilizované 30g diana company
54 Kč
3-MLC-10/30
Jahodové plátky lyofilizované 35g diana company
66 Kč
3-JLP-10/35
Borůvky celé lyofilizované 25g diana company
52 Kč
3-BCL-10/25
Kiwi plátky lyofilizované 35g diana company
60 Kč
3-KPL-10/35
Jahody celé lyofilizované 25g diana company
57 Kč
3-JCL-10/25
Višně lyofilizované 55g diana company
80 Kč
3-VPL-10/55
Mango plátky lyofilizované 40g diana company
79 Kč
3-MPL-10/40
Banánové plátky lyofilizované 55g diana company
63 Kč
3-BLP-10/55
Broskvové plátky lyofilizované 30g diana company 3-BRPL-10/30
Černý rybíz lyofilizovaný 30g diana company
42 Kč
3-CRL-10/30
Pudr z lyofilizovaného černého rybízu. diana company. jpg 3-PUCR-10/200
Pudr z lyofilizované ovocné směsi diana company 3-POSL-10/200
Červený rybíz lyofilizovaný 30g diana company
43 Kč
3-CVRL-10/30
Ananasové kousky lyofilizované 50g diana company
72 Kč
3-AKL-10/50
Ostružiny celé lyofilizované 40g diana company
62 Kč
3-OCL-10/40
Jahodové plátky lyofilizované diana company
758 Kč
33-JLP-500
Jahodové plátky lyofilizované diana company
1 460 Kč
7-JLP-1
Maliny celé lyofilizované diana company
693 Kč
33-MLC-500
Jablečné plátky lyofilizované 35g diana company
44 Kč
3-JPL-10/35
Nahoru
Další produkty

Lyofilizované ovoce nebo také mrazem sušené ovoce, je sušeno speciálním postupem při proudění ledového vzduchu, kdy dochází k postupnému odpaření vody z plodů ovoce. Lyofilizované ovoce si tak zachovává perfektní neporušenou strukturu, dokonalou barvu i chuť, ale především vysoké hodnoty všech obsažených vitamínů a minerálů. Je křehké, křupavé a nejvíce se svým obsahem blíží čerstvému ovoci!