Kešu pražené v cukru s příchutí čokolády a banánu 1kg

Kód: 7-KPCCB-1
Značka: Diana Company
411,90 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
18.8.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kešu pražené v cukru s příchutí čokolády a banánu 1 kg

Kešu původem z Indie jsou známé pro svou velice specifickou chuť, jsou nasládlé a velice jemné. Oproti jiným ořechů mají méně kalorií, o svou linii se tedy nemusíte bát. Naopak ve stresovém období Vám mohou být velice nápomocní, působí jako přírodní antidepresivum. Dvě hrsti každý den, a zaručeně budete klidnější s lepší náladou. Kešu pražené v cukru s příchutí čokolády a banánu jsou obzvlášť lahodné. Kešu původem z Brazílie jsou známé pro svou velice specifickou chuť, jsou nasládlé a velice jemné. Oproti jiným ořechů mají méně kalorií, o svou linii se tedy nemusíte bát. Naopak ve stresovém období Vám mohou být velice nápomocní, působí jako přírodní antidepresivum. Dvě hrsti každý den, a zaručeně budete klidnější s lepší náladou. Kešu pražené v cukru s příchutí čokolády a banánu jsou obzvlášť lahodné. Čokoláda je ideální doplňuje chuť banánu.

  • Administrativní řazení: nečokoládové cukrovinky - nečokoládové dražé.
  • Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a výrobky z nich, může obsahovat jádra podzemnice olejné a sezamová semena.
  • Složení: jádra kešu ořechů 65 %, cukr 35 %, příchuť banánu a čokolády.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2126 kJ/509 kcal
Bílkoviny 12 g
Tuky 26 g
Nasycené mastné kyseliny 5 g
Sacharidy 56 g
Z toho cukry 48 g
Vláknina 2,5 g
Sůl 0,08 g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené ovoce, ořechy a semínka
Hmotnost: 1 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez lepku, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány, Vysoký obsah bílkovin
Země původu: Řecko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: