Jahody mrazem sušené v hořké čokoládě 1kg
Kód: 7-JMSH-1Detailní popis produktu
Jahody mrazem sušené v hořké čokoládě 1 kg
Již člověk z doby kamenné jedl planě rostoucí jahody - Vy nemusíte! Nabízíme jahody, které jsou velkým přínosem pro Vaše zdraví. Jahody jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E a minerálních látek, zejména bóru, draslíku, fluoru, fosforu, hořčíku, kobaltu, síry a vápníku. Obsah vitaminu C v jahodách je téměř srovnatelný s obsahem v citrusových plodech. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant. Nejvíce vděčíme jahodám za obsah železa, které podporuje přísun kyslíku do krve a stará se mimo jiné i o vytvoření dostatečného množství obranných buněk, které cíleně napadají možné vetřelce ve formě cizích těles, bakterií a virů, a napomáhají je zneškodnit.
- Administrativní řazení: čokoládové cukrovinky - čokoládové dražé.
- Alergeny: produkt obsahuje sójové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat obiloviny obsahující lepek, jádra podzemnice olejné, skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj.
- Složení: hořká čokoláda 93 % (cukr 49 %, kakaová hmota 39,5 % kakaové máslo 11 %, emulgátor: sójový lecitin E322 0,3 %, přírodní vanilkové aroma 0,3 %), jahody mrazem sušené 5 % (jahody mrazem sušené 97,5 %, slunečnicový olej 2,5 %), leštící činidlo 1,9 % (glukózový sirup 83,2 %, emulgátor: E414 16,8 %), leštící činidlo: E904 0,1 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 2160 kJ/518 kcal |
Bílkoviny | 4,7 g |
Tuky | 30,9 g |
Nasycené mastné kyseliny | 18,5 g |
Sacharidy | 51 g |
Z toho cukry | 48,1 g |
Vláknina | 7,5 g |
Sůl | 0,01 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Složení: | Bez palmového oleje |
Země původu: | Holandsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.