Jahody mrazem sušené v bílé čokoládě 1kg

Kód: 7-JMSB-1
407 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
9.12.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jahody mrazem sušené v bílé čokoládě 1 kg

Již člověk z doby kamenné jedl planě rostoucí jahody - Vy nemusíte! Nabízíme jahody, které jsou velkým přínosem pro Vaše zdraví. Jahody jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E a minerálních látek, zejména bóru, draslíku, fluoru, fosforu, hořčíku, kobaltu, síry a vápníku. Obsah vitaminu C v jahodách je téměř srovnatelný s obsahem v citrusových plodech. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant. Nejvíce vděčíme jahodám za obsah železa, které podporuje přísun kyslíku do krve a stará se mimo jiné i o vytvoření dostatečného množství obranných buněk, které cíleně napadají možné vetřelce ve formě cizích těles, bakterií a virů, a napomáhají je zneškodnit.

  • Administrativní řazení: čokoládové cukrovinky - čokoládové dražé. 
  • Alergeny: produkt obsahuje mléko (laktóza) a výrobky z něj, sójové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat obiloviny obsahující lepek, jádra podzemnice olejné, skořápkové plody a výrobky z nich. 
  • Složení: bílá čokoláda 91 % (cukr 52,5 %, kakaové máslo 24,5 %, sušené plnotučné mléko 15 %, sušená syrovátka 7 %, emulgátor: sojový lecitin E322 0,5 %, přírodní vanilkové aroma 0,5 %), jahody mrazem sušené 5 % (jahody mrazem sušené 97,5 %, slunečnicový olej 2,5 %), leštící činidlo 1,9 % (glukózový sirup 83,2 %, emulgátor: E414 16,8 %), jogurtový prášek 1 %, příchuť jogurtu 1 %, leštící činidlo: E904 0,1 %.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2135 kJ/510 kcal
Bílkoviny 4,9 g
Tuky 26,9 g
Nasycené mastné kyseliny  16,1 g
Sacharidy 61,4 g
Z toho cukry 60,4
Vláknina 0,7 g
Sůl 0,35 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovoce a ořechy v polevách, cukrovinky
Hmotnost: 1 kg
Složení: Bez palmového oleje
Země původu: Holandsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: