GAAM Pudding - čokoláda 500g
Kód: 4-GPC-6/500Související produkty
Detailní popis produktu
GAAM Pudding - čokoláda 500g
Pudink od GAAM má nádherně krémovou texturu, která se při troše šlehání může také stát vzdušnou a nadýchanou, pokud chcete. Pudink se dá jíst přímo tak, jak je, jako výživná a sytá svačina, ale díky lahodné konzistenci, jemné chuti si ho můžete dát i jako dezert.
- Alergeny: produkt obsahuje celer, hořčici, korýše, měkkýše, mléko, obiloviny obsahující lepek, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), ryby, sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce, vlčí bob a může obsahovat celer, hořčici, korýše, měkkýše, mléko, obiloviny obsahující lepek, oxid siřičitý a siřičitany, podzemnici olejnou (arašídy), ryby, sezamová semena, skořápkové plody, sojové boby, vejce, vlčí bob
- Složení: koncentrát mléčné bílkoviny (mléko), sušené odstředěné mléko (mléko), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (pro čokoládovou příchuť), emulgátory: slunečnicový lecitin, aromata, zahušťovadlo: (e466), sladidla: aspartam*, acelsulfam-k. *Obsahuje zdroj fenylalaninu.
- Návod na použití: v šejkru smíchejte cca jednu odměrku (30g) prášku s cca 90 ml vody. Necháme v lednici do požadované konzistence. Tipy, které mohou pomoci, jsou rozmixování pudinku pomocí šlehače nebo přímo v misce.
- Upozornění pro spotřebitele: obsahuje mléčnou bílkovinu (mléko). Vyrobeno v továrně, která zpracovává vejce a sóju.
- Skladování: Skladujte v suchu, chladu, dobře uzavřené a mimo dosah dětí.
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 1514/362 |
Bílkoviny (g) | 59,9 |
Tuky (g) | 5,5 |
Z toho nasycené mastné k. (g) | 2,1 |
Sacharidy (g) | 16,1 |
Z toho cukry (g) | 14,3 |
Vláknina (g) | 4,4 |
Sůl (g) | 0,53 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pudinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.53 kg |
Složení: | Bez palmového oleje, Bez éček |
Země původu: | Švédsko |
VO násobek: | 5 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.