Dr. Oetker Pavlova dort 420g

Kód: 4-PD-4/420
84 Kč 20 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
27.10.2021
Pavlova dort

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dr. Oetker Pavlova dort 420g

Neodolatelná kombinace křehkého sněhového těsta, malinového krému a čerstvého ovoce s originálním příběhem.Dort je pojmenovaný po slavné ruské primabaleríně Anně Pavlovové, která v letech 1926 a 1929 navštívila Austrálii a Nový Zéland. Šéfkuchař hotelu Wellington se inspiroval její načechranou baletní sukní a připravil křehký dort ze šlehaných bílků ozdobený šlehačkou a ovocem.Dopřejte si i Vy tuto světovou specialitu. Příprava Pavlova dortu Dr. Oetker je tak jednoduchá, že ji zvládne opravdu každý. Jistota a garance dokonalého výsledku!Pomalým pečením, tzv. sušením, získává Pavlova křehký a rozpraskaný povrch, ale měkký a vláčný vnitřek.Příprava je rychlá a jednoduchá. Na korpus přidáme pouze 150 ml vody a vyšleháme. Na malinový krém přidáme 400-500 ml smetany ke šlehání a vyšleháme.A navíc je neuvěřitelně variabilní! Vytvořte si dezert podle vlastní fantazie nebo se nechte inspirovat naším receptářem! Nyní ho najdete v každém výrobku Pavlova dortu.Přejeme Vám příjemné kreativní pečení.

  • Alergeny: produkt obsahuje vejce a může obsahovat obiloviny obsahující lepek, mléko, vlčí bob
  • Složení: cukr, sušený VAJEČNÝ BÍLEK, kukuřičný škrob, modifikovaný škrob, kyselina (kyselina citrónová), koncentrát z červené řepy, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa), 0,1% sušené maliny, přírodní aroma.
  • Návod na použití: Balení obsahuje: 370 g směsi na korpus, 50 g směsi na krém K tomu přidáte: na korpus: 150 ml vody na náplň: 400 - 500 ml vychlazené smetany ke šlehání 1. Příprava korpusu Obsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy a přidáme odměřené množství vody. Směs šleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuhé hmoty tak dlouho, dokud se po vytažení metel nebudou tvořit ostré špičky (minimálně 5 minut). Hmotu přeneseme doprostřed plechu vyloženého papírem na pečení a lžící rozetřeme do tvaru kulatého dortu o průměru cca 24 cm. Pomocí vypouklé strany lžíce vytvarujeme strany dortu do špiček. Vložíme do trouby předehřáté na 150°C, teplotu hned ztlumíme na 110°C (90°C) a pečeme podle tabulky. Poté troubu vypneme, neotevíráme a necháme dort ve vypnuté troubě dosušit do vychladnutí, nejlépe přes noc. 2. Příprava náplně Obsah sáčku se směsí na náplň vsypeme do vyšší nádoby, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni šleháme 1 minutu dotuha. 3. Dokončení dortu Vychladnutý korpus vyjmeme z trouby. Na povrch dortu naneseme připravenou náplň. Můžeme ozdobit čerstvými malinami. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Eektrická trouba 110° C 90 min. Horkovzdušná trouba 90°C 90 min. Plynová trouba střední stupeň 90 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!
  • Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, sušený VAJEČNÝ ŽLOUTEK, OBILOVINY obsahující LEPEK).
  • Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal) 1331/318
Bílkoviny (g) 2,6
Tuky (g) 16
Z toho nasycené mastné k. (g) 11
Sacharidy (g) 40
Z toho cukry (g) 38
Sůl (g) 0,09

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky a strouhanky
Hmotnost: 0.468 kg
Země původu: Česko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: