Dr. Oetker Dort - želé žluté 10g
Kód: 4-DZZ-80/10Související produkty
Detailní popis produktu
Dr. Oetker Dort - želé žluté 10g
...a ovoce zůstane krásně čerstvé!Dort-želé žluté Dr. Oetker je vhodným zakončením svěžího ovocného dortu. To pak zůstane krásně lesklé po dlouhou dobu, prostě jako právě utržené.Dort-želé žluté je ideální pro podtržení barvy a lesku žlutého ovoce jako jsou např. meruňky, broskve, nektarinky, ananas nebo banán.Dort-želé je rostlinného původu, je vyrobené na bázi karagenanů z mořských řas.Dort-želé žluté stačí jen smíchat s vodou, 1 minutu povařit a polít ovoce na dortu, dezertu nebo na koláči.
- Alergeny: bez alergenů a může obsahovat mléko, skořápkové plody
- Složení: cukr, zahušťovadlo (karagenan, karubin), regulátor kyselosti E500 (hydrogenvínan draselný), barvivo (riboflavin, karoteny).
- Návod na použití: 1. Obsah sáčku smícháme se 2- 3 lžícemi cukru (40 g), přidáme 250 ml tekutiny a důkladně promícháme. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme asi 1 minutu.2. Odstavíme z plotny a za občasného míchání necháme chladnout.3. Ještě vlažným želé zalijeme ovoce na dortu. Dort je nutné před nanesením želé potřít např. krémem nebo džemem.
- Upozornění pro spotřebitele: Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY)
- Skladování: Skladujte v suchu. 16,0-25,0 stupňů
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota (kJ/kcal) | 274/65 |
Bílkoviny (g) | - |
Tuky (g) | - |
Z toho nasycené mastné k. (g) | - |
Sacharidy (g) | 16 |
Z toho cukry (g) | 16 |
Vláknina (g) | - |
Sůl (g) | - |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Želatina na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.012 kg |
Země původu: | Slovensko |
VO násobek: | 5 |
Hmotnost: | 10 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.