Bezva müsli sypané špaldové s jablky a ořechy 500g

Kód: 4-BSBC-12/500
115 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
2.11.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bezva müsli sypané špaldové s jablky a ořechy 500g

Tradiční müsli, s lískovými oříšky, mandlemi, sušenými jablíčky a semínky. K tomu špaldové vločky. Špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala velké množství cenných látek. Obsahuje hodně hořčíku, vitamínů skupiny B, včetně vitamínu B17, jež se ukázal jako preventivní proti nádorovému bujení. Má také nízký glykemický index a dokáže na dlouho zasytit.

Směs ovesných vloček instantních a špaldových vloček se sušenými jablky, rozinkami, lískovými jadérky, mandlemi, hnědým lnem a s loupanými semínky slunečnice a dýně.

Vhodné ke snídani či svačině, přidat do mléka nebo jogurtu, tak jak to máte rádi... 

  • Administrativní řazení:
  • Alergeny: produkt obsahuje obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, sójové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat jádra podzemnice olejné, skořápkové plody a výrobky z nich, stopy oxidu siřičitého.
  • Složení: ovesné vločky instantní 45 %, vločky ze pšenice špalda 15 %, sušené ovoce v různém poměru 20% [sušené kousky jablek, rozinky (rozinky, slunečnicový olej)], jádra ořechů v různém poměru 10% (jádra lískových ořechů, jádra mandlí), směs semínek v různém poměru 10% (lněná semínka loupaná, loupaná slunečnicová semínka, loupaná dýňová semínka).
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 1777 kJ/423 kcal
Bílkoviny 13 g
Tuky 13 g
Nasycené mastné kyseliny  1 g
Sacharidy 59 g
Z toho cukry 10 g
Vláknina  g
Sůl 0,09 g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdravé potraviny
Hmotnost: 0.5 kg
Složení: Bez palmového oleje, Bez přidaného cukru, Bez laktózy, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Země původu: Česká republika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: